Lite allt möjligt

2013-04-29 22:21:59 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej hopp! Bloggfrånvaron beror på noll egentid helt enkelt. Ebba har varit närhetstörstande på kvällarna och inte somnat förrän ganska sent. Igår hade hon lite feber men den är bortblåst idag. Det som mest stört henne är att hon varit lite förstoppad. Men ikväll blev "proppen löst" och lilla damen fick ta ett bad innan hon kunde somna för en halvtimme sen. Mamman och pappan fick sanera skötbordet och en tvätthög väntar imorgon =)!
 
Helgen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss eftersom Marcus var sjuk men imorn ska han tillbaks och jobba igen. Hoppas på en solig ledig första maj då vi kan vara ute och greja i trädgården. Jag hoppas också vi andra slipper hans förkylning och hosta. Ebba har varit lite snorig igår och idag. Men ytterst lite. Hostat några gånger har hon också gjort men vi hoppas på att det stannar så. Jag har känt mig svullen i halsen men det verkar inte bli värre men väljer nog att hoppa över mamma boot camp-träningen imorgon för säkerthetsskull. Är i valet och kvalet för vill så gärna.
 
Ja dagen har flytit på och det känns som jag haft det fullt upp med vardagsbestyr. Kiropraktorbesök, mathandling, gympa för Max och föräldramöte på Max förskola. När jag var på föräldramötet fick jag sånt längtan efter att jobba igen. Att jobba på förskola är otroligt roligt =)! Men stundtals är det ganska tungt och tålamodsprövande också men jag väljer att tänka på det roliga.
 
Kram till er!
 
 
 




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback