Fredag ♥

2013-04-12 14:06:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Äntligen fredag! Känns riktigt bra och dessutom har vi en rolig helg framför oss. Imorn bär det iväg några mil i bil för att fira att Max kusin N fyller 4 år och på söndag blir det återigen några mil i bil för att fira Marcus faster som fyller 70 år. Att åka iväg innebär ju massor av tid tillsammans. Här hemma blir det lätt att vi delar upp oss men nu ska vi vara tillsammans hela helgen.
 
Fredagsmyset blir smaskigt ikväll med koriander- och ingefärsdoftande nudelsallad med kalkon, marängswiss och sedan när barnen sover klassikerna chips, popcorn och cola. Ja fredagsmyset handlar ju mycket om att äta... och så Let´s dance förstås =). Vad smaskar ni på ikväll?
 
Max och jag har förberett marängswiss genom att baka maränger. Hade i lite blå karamellfärg så de blev extra festliga.
 
Nu ska vi ge oss ut på promenad till A-C och barnen så att Max får leka. Ebba sover redan i vagnen. Hon kan typ bara sova i vagnen på dagarna vilket jag tycker är lite bökigt ibland.
 
Happy friday till er!!
 
 
Max och mina maränger. På första bilden "skriver" Max upp receptet, sedan vispa vispa vispa och slutligen spritsa och in i ugnen!




Kommentarer
Emma

Hihi, jag läste lite väl snabbt och trodde i två sekunder att det var wok med kalkon och marängswiss. Sedan backade jag och låste om och såg kommatecknet :) Tur att ni inte hade marängswissen i woken, för det vete tusan om det lät så gott ;)

Svar: ha ha ja men det kanske är en ny idé... och så lite chokladsås till woken istället för soja
Sara

2013-04-13  /  23:04:45  /  http://frknilssonsbravader.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback