Igår sa det stopp!

2012-09-25 12:03:18 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej på er! Igår åkte jag hem från jobbet efter lunch för orken var totalt slut. Trots att jag sover okej antal timmar på nätterna så får kroppen inte nog vila. Sex veckors heltidsarbete och fullbokade helger efter semestern + en 4-årig son hemma samt en gravid kropp är inte riktigt en bra kombo. Idag är jag sjukskriven men har semesterdag imorn för det är Max födelsedag. Då ska vi mysa, leka med hans presenter, baka inför kalaset på lördag, äta lunch på mcdonalds och gå på 4-årskontroll på bvc. Idag vilar jag bara. Vaknade vid 6 imorse som vanligt. Gick upp med Max och Marcus och åt lite frukost och sen gick jag och la mig igen. Gick inte upp förrän närmare 10. Nu är jag dock trött igen. Räknar med att vara tillbaks på jobbet på torsdag.
 
Igår tog jag ett varmt bad med döda havssalt i och så la jag lermask i ansiktet. Var otroligt skönt! Jag badade en del de första veckorna under graviditeten men har inte blivit av sen dess och när jag låg där i badet igår så tänkte jag ändå på vad tiden går fort. Det var ca 20 veckor sen jag låg där senast. Samtidigt så känns det som att tiden går alltför sakta och det är låååångt till december.
 
Idag för fyra år sen var på vi på specialistmödravården på förmiddagen för att kontrollera min vattenavgång som hade skett på natten. Nu har vi snart haft Max hos oss i fyra år ♥




Kommentarer
Anneli

Åh vad jag önskar att vi hade ett badkar nu när man är gravid så man kunnat ta ett varmt skönt baaaaaad! :)

2012-09-25  /  19:20:00  /  http://vardagssaker.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback