En blivande storebrors tankar

2012-09-17 20:52:57 ,   Allmänt/Vardagsliv
Denna dag är inte så mycket att skriva om. För första gången sen semestern har jag typ bara längtat hem från jobbet och varit otroligt trött. Bara för att jag skrev igår att jag mår så bra i graviditeten =)! Sover inte lika djupt om nätterna längre och det bidrar till trötthet på dagarna. Imorn är det full arbetsdag, sen till barnmorskan och efter det tillbaks 1,5 mil till jobbet för personalmöte. Nåja det är morgondagens problem! Ska bli mysigt med barnmorskebesök i alla fall.
 
Fast jag var trött och hade dåligt tålamod när jag kom hem vid 18 ikväll så har jag och Max haft mysigt och pratade mycket innan han skulle sova. Vi bar upp hans Byggare Bob-grejer till hans sovrum. Han fick dem igår då vi köpte dem av vänner. Han har ju alla sina leksaker i lekrummet på undervåningen men det är mysigt om han har något uppe i sitt sovrum. Vi har även duschat och han har pratat mycket om bebisen. När jag smörjde in min mage sa han "Nej mamma inte så hårt. Det gör ont på bebisen. Du måste klappa försiktigt".
 
Är det någon som har något bra boktips om hur det är att bli storebror? Skulle gärna läsa något för och med Max.
 
Nu ska jag snart se Ensam mamma söker och längta till helgen. Känner mig riktigt opepp inför denna vecka men hoppas på att det känns bättre imorn och att jag får sova bra.
 
Kram till er ♥
 




Kommentarer
Svägerskan!

"Uno i mammas mage" gillade vi om jag minns rätt. Och vi gillade också "Kalle får en lillasyster" (kaninkille som får en lillasyster). Lite tips! Ha det!

2012-09-17  /  22:12:10 
Anna - Nygift trebarnsmamma <3

Förstår hur du känner, var i samma sits förra året vid den här tiden. Kramar

2012-09-18  /  00:22:49  /  http://withlovefrom.blogg.se
Johanna

Två tips på böcker om att bli syskon är "Jag vill också ha ett syskon" av Astrid Lindgren, samt "Hej Lillebror" av Elisabet Broomé. Jag vill också ha ett syskon tar upp lite av det där om att det kan vara rätt jobbigt att få ett syskon, men också väldigt bra. Hej Lillebror gillar jag riktigt bra, trots att det är lite mer utav en "faktabok". Men den visar vad bebisar gör, tycker om och behöver - på ett pedagogiskt sätt. Båda två finns säkert på bibblan om du skulle vilja låna dem!

Lycka till hos barnmorskan i morgon!

2012-09-18  /  07:25:29  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Linda

bra att du frågade om boktips för det behöver jag med ;.)

Husinfo kommer på bloggen.... ;.)

Kraaam

2012-09-18  /  11:35:25  /  http://familyspace.blogg.se
E.K - Mamma till Alicia och Simon

Busiga bebben, finns en bok där dom visar hur bebis har det i magen på ett roligt sätt, även en till bok med första tiden hemma.
http://www.busigabebben.se/busigabebben.html
http://www.busigabebben.se/bebbenkommerhem.html
(och en hel del andra kul böcker med busiga bebben)

2012-09-18  /  12:46:40  /  http://eekk.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback