Tålamod

2012-11-02 09:48:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Här har det varit morgon sen strax efter 6. Idag funkade inte min metod att titta på film i sängen med Max. Jag som hade lagt datorn och filmer i sovrummet innan jag la mig igår. Men idag dög det inte utan det var bara att gå upp. Blev soffan och bolibompa istället. Slumrade lite där. Tålamodet är inte riktigt på topp nu under graviditeten gällande min son. Är så jobbigt att höra gnäll och tjat som det ofta blir. Nu är han igång och leker i alla fall men säger mamma ungefär varannan sekund och vill berätta saker. Får dåligt samvete att jag inte riktigt orkar med för han är ju världens goaste så jag försöker orka lyssna. Men jag har fått sånt behov av egentid och att kunna vila. Han är dessutom väldigt mammig just nu och stöter bort Marcus ibland. Jag tycker inte om pappa eller pappa får inte komma hem säger han vissa dagar. Både till mig och direkt till Marcus. Läste i en tidning att många barn blir så när mamman är gravid. Här hemma blir det mycket tjafs och sånt för att Marcus ska få hjälpa honom med saker och lägga honom på kvällen. Vi låter honom få vara ganska mammig och gosa och kramas mycket med mig men samtidigt så kan han inte styra vem som ska hjälpa honom med saker. Då blir det gnäll och bråk men går ju över sen. Huvudsaken är ju att han känner att han är älskad. Jag nattar honom ungefär 5 av veckans dagar men ibland vill man ju låta någon annan ta det.
 
Jag kommer vara ledig fredagar nu när jag har halv graviditetspenning. Var svårt att få ihop ett schema på jobbet annars och jag sparar ju dessutom bensinpengar på det. Max får vara på förskolan några timmar men jag valde att han fick vara ledig idag. Kanske låter honom vara det de fredagar när Marcus ändå kommer hem hyffsat tidigt. Får ta vecka för vecka och se vad jag orkar. 
 
Kan påpeka att jag själv är ganska gnällig och tjatig nuförtiden också. Max och jag gör det inte lätt för Marcus =). Det är ju egentligen han som ska klaga!
 
 
Mitt busiga ♥




Kommentarer
Nina Bergquist

tack snälla!

2012-11-02  /  13:02:23  /  http://deliciously.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback