32+0 (massa magbilder!)

2012-11-04 15:29:00 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning
Bebis: Nu väger din bebis ca 2 kg och är 43 cm lång. Bebisen ökar nu sin vikt med ca 225 g i veckan. Nu uppfattar bebisen ljus och mörker, dag och natt. Underhuds fettet lagras upp. Nu börjar din bebis kunna reglera sin kroppstemperatur.
 
Du: Måttet på din livmoder är nu 30 till 33 cm. Men det kan vara olika, huvudsaken är att din egen kurva växer som den ska. Du kan öka mycket i vikt och det är inte konstigt. Just nu behövs mycket näring både till dig och din bebis, så sluta inte äta för att du är orolig över stor viktökning. Prata med din barnmorska om du oroar dig för din vikt.
 
Text från minbebis.com
 

Denna vecka ska jag inte pracka på er en massa text utan endast konstatera att vi nu går in i v 33 och det är 55 dagar kvar till bf. Ca 80% av graviditeten är gjord. Nu kör vi en vecka till med trötthet, hunger och väldigt många toabesök (hur mycket kan en urinblåsa producera egentligen?) och fortsätter njuta av denna mage och dess fantastiska innehåll.
 
Istället för text får ni äran att ta del av några av de bilder fotade igår. Vår kompis My är fotografen och magen är i v 31+6.
 
 
 




Kommentarer
Josefine

Åh vilka fina bilder! Den sista var ju supermysig :-)

Svar: Tack! ja jag är jättenöjd =)!
Sara

2012-11-04  /  16:15:20  /  http://josselyn.blogg.se
Anneli

Inte så långt kvar för er del heller nu då :) Och fina pics!

Svar: Det närmar sig verkligen med stormsteg nu!! Konstigt att tänka att bara kan vara veckor kvar.
Sara

2012-11-04  /  17:23:37  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Johanna

Jättefina bilder som ni fått tagna! Jag både vill och inte vill bli gravidfotad. Är inte alls mycket för att vara på bild, men samtidigt kanske jag ångrar mig om jag inte gör det. Aja, vi får se hur det blir.

Och tänk att du redan gått 80%! Shit, jag tycker det var nyss du annonserade att du var gravid ;) Men tiden rinner ju iväg. Kan tänka mig att jag själv kommer vara lika förvånad när jag är där, i v 32.

Kram!

Svar: Jag var också tveksam när vi skulle göra det förra graviditeten men var så glad att vi gjorde det då så kändes som ett måste nu! Fast jag också tycker det är oerhört obekvämt att vara framför kameran. Tycker alltid jag blir så dålig på kort. Men nu har vi genomfört en bröllopsfotografering och två gravidfotograferingar och jag har kunnat slappna av och blivit nöjd med resultaten. Tycker absolut att ni ska göra en gravidfotografering i någon form. Vi gjorde det ju helt själva med hjälp av min kompis. Det behöver ju inte vara svårare än så! =)
Ja hjälp 80%. Det har gått sjukt fort tycker jag också. Kram
Sara

2012-11-04  /  18:35:58  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Emily

Åh vad fina bilderna blev :)

Svar: Tack =)
Sara

2012-11-04  /  20:09:52  /  http://positiivaarne.blogg.se
Louise

Jättefina bilder:) de tre sista var riktigt fina och med ett bra ljus!:)

Svar: Tack!
Sara

2012-11-04  /  21:04:05 
Linda

Jättefina bilder! Så härliga! Vi ska också fota lite gravidbilder mha en kompis om ca 2 v. Det är jättekul att ha kvar sedan tycker jag.
Nu har vi klarat av en stor del av graviditeten ;.)

Svar: ja det är ju så roligt att ha foton med magen =) Med Max fotade vi i vecka 36 men denna gång blev det tidigare men magen är ju stor iallafall =)!
Sara

2012-11-05  /  10:10:27  /  http://familyspace.blogg.se
Anna

Vilka fina bilder! :) Den med Max och ballongen är ju supercharmig :)

Svar: Tack! ja den blev rolig. Har bild på när Max och Marcus båda två har ballong under tröjan också =)!
Sara

2012-11-10  /  09:26:35  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback