Midsommarafton

2012-06-23 22:45:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hoppas ni alla har en fin midsommar! Igår var det strålande sol och 20 grader hos oss. Fantastiskt! Dessvärre vaknade Marcus med ordentlig allergi (gräsallergi). Så pass att han fick vara hemma hela dagen. Max och jag åkte iväg med min mamma och min farmor till dit jag firade alla mina midsomrar som liten. Där var även min mormor och morfar. Jordgubbstårta, midsommarmat (som vi åt på restaurangen där) och självklart dans runt midsommarstången. Efter några danser var vi dock så varma så vi gick och köpte glass istället. En riktigt lyckad dag som avslutades med grillat hos Marcus föräldrar dit Marcus orkade följa med.
 
 
 




Kommentarer
Anna

Vad mysigt det ser ut! Det var ju jätteskönt väder i fredags, härligt! Min man är också allergidrabbad, igår när vi var ute och cyklade fick han stanna för han nös typ 20 gånger på raken... stackarn. Hoppas ni får en bra söndag. Vi ska fixa lite nödvändigt på Bauhaus och sen åka på loppisutflykt. Kram Anna

2012-06-24  /  08:13:54  /  http://annasalster.blogspot.com
Anna

Vilka mysiga bilder. Ni verkar ha haft en riktigt härlig midsommar. Stackars Marcus dock! Inte kul med allergi. Fredrik är jätteallergisk mot timotej men det verkar inte ha kommit så mycket hos oss än. Annars brukar det vara absolut värst runt midsommar för honom.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg :)

kramar

2012-06-24  /  09:44:32  /  http://annastankehorna.blogspot.com
Nina Bergquist

vilka härliga bilder, ni ser ut att ha haft det toppen!

2012-06-24  /  10:54:09  /  http://deliciously.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback