v 18+0

2012-07-28 20:19:55 ,   Graviditet/Bebisförberedelser/Förlossning

 
 
 
Bebis: 15 cm lång, väger 250 - 280 g. Ögonbryn, naglar och håret på huvudet är synliga.
 
Du: Nu kan du känna livmoderns topp precis under naveln. Livmodern väger 320 g. Den innheåller din bebis plus 4 dl vätska Du ökar med ungefär ett halvt kilo i veckan, det är så klart olika från kvinna till kvinna.
 
Text kommer från minbebis.com

Dags för v 19 i graviditeten! Den senaste veckan tycker jag inte det hänt så mycket. Jag har mått väldigt bra och inte haft så ont i kroppen fast jag jobbat. Fick dock ont i rygg och höfter igår när jag städade här hemma i tre timmar. Jag slår ofta i magen i saker och har bränt den när jag lagat mat för jag hållt en kastrull för nära kroppen. Glömde liksom att magen var där. Får ofta vatten på den när jag står vid diskbänken.
 
Bebisen buffar några gånger per dag vilket är supermysigt. Häromdan låg jag alldeles stilla och kunde då se utifrån att det buffade.
 
Veckan som kommer är det dags för ultraljud vilket känns skönt. Äntligen ska vi få bekräftelse på att det är någon därinne. Är dock orolig för att det ska vara något fel men försöker intala mig att allt ser bra ut.
 
Tänk snart är det halvvägs in i graviditeten ♥




Kommentarer
Anneli

Fina bäbiskläder! :-)

2012-07-28  /  22:44:00  /  http://vardagssaker.blogg.se/
Camilla

Grattis till er. Roligt med en bäbis o ett litet syskon till Max. Ultraljudet kommer gå bra. Jag grät en tår eller två när jag äntligen fick se Sigrid.
Kramar från mig

Svar: Tack så mycket =) Ja det känns jätteroligt. ultraljud är ju så underbart för då blir det mer verkligt. Hoppas bara de inte upptäcker några tokigheter. Kramar
Sara

2012-07-30  /  22:20:59 
Camilla

Kul att min komentar kom 3 gånger. Så glad va jag.

Svar: hi hi jag tog bort två av dem =) blogg.se strular mycket nuförtiden!
Sara

2012-07-30  /  22:22:48 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback