Dumplings

2012-01-10 17:04:29 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Nu är arbetsdagen avklarad och Max och jag har varit hemma en timme. I ugnen står en Icas bordskyckling och jag ska strax koka potatis och morötter och sen göra sås. Max tittar på Meckar Micke. Han var överlycklig imorse när han fick åka till förskolan. Marcus berättade att han skrattade på vägen dit. Han var glad när jag kom och hämtade honom också och efter lite lek på sitt rum varvar han nu ner i soffan innan maten.

Jag är så glad att Sveriges mästerkock är tillbaks på tv. Igår när jag såg det var det nästan som att jag kände dofterna från den goda maten. En av de sökande bjöd på dumplings på sin audition. Är det någon som gjort sådana nån gång? Jag är lite nyfiken på att prova. Jag har inte smakat det heller. Skulle vara kul att testa. Jag får leta recept och se om jag vågar mig på det till helgen kanske?! Tipsa gärna om ni har någon erfarenhet av det!







Kommentarer
Anna

En kursare till mig med kinesiskt påbrå brukade göra sådana. Supergoda. Vad jag minns så finns själva "degen" färdig att köpa men det var väl ändå en hel del pill med dem. Tror det kan vara ganska kul att göra egna :)

2012-01-10  /  21:39:11  /  http://ambi.blogg.se/
Anna - mamma till Albin 3 år, bonusen P 12 år och pyret i magen

Är också nyfiken på sådana. Låter gott! =)

2012-01-10  /  22:53:19  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Nina

ja hon hade feber å va hostig i förra veckan. sen försvann det. men kom tillbaka igen natten till måndagen. riktigt drygt. så nu tycker ja hon blir bara sämre å sämre.



theo hosta ju i förra veckan å hade feber. det är väl det han haft. han började på dagis i måndags så det var inte därifrån det ikom. väntar bara på att dem ska ringa från dagis å säga att theo kräks. går kräksjukan där nämligen. så vi får väl se.. tur att dem är ute så pass mkt ändå. alltid någe.



2012-01-11  /  13:42:39  /  http://deliciously.se/
Nina

gillar oxå att alla serier drar igång igen. jag och mannen sitter båda fast vid tv:n kl 20 för å se =)



2012-01-11  /  13:43:08  /  http://deliciously.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback