Vårväder och tomteskägg

2012-02-21 21:50:03 ,   Allmänt/Vardagsliv
Nu är det dags att gå och sova för klockan ringer tidigt imorgonbitti.

Idag har det ju varit rena vårvädret ute. +6 grader och solen sken. Nu är det minusgrader igen så blir burrigt klockan 5.40 imornbitti när jag sätter mig i bilen för att åka till jobbet. Tur det finns varma kläder!

Jag tog en promenad till förskolan och hämtade Max idag. När vi gick hem så pratade vi om att han börjar bli för stor för sin vagn. Då sa han: Nej mamma jag är inte stor. När jag är stor får jag hägg (skägg) som pappa. Då mamma är jag stor.

Vet inte riktigt om jag måste kalla honom för liten ända tills han får skägg! En tre-årings funderingar över livet och världsbild är ganska fascinerande! Han pratade också om att han ska bli tomte när han är stor. Det hör nog ihop med skägget. Sen lekte han jultomte här hemma resten av eftermiddagen.

Godnatt från mig!




Kommentarer
Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Aaa, vad sött sagt av en snart 3,5 årig liten kille :) Så går det väl bara nåt år och sen vill han inte bli kallas liten, för då är han sååå stor och kan allting själv hihi... Gulle <3

2012-02-22  /  08:45:13  /  http://emmashjartan.se
Anna

Hihi, så söt han är :) Alexander bryter ihop om man säger att han är liten. Han är en stor kille ju som han brukar säga :)

Nu i kväll var han dock liten sa han. När han hade svårt att somna <3

2012-02-22  /  22:27:44  /  http://annastankehorna.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback