Torsdagskväll

2012-02-23 18:54:29 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

Min vy! Max sitter och äter äpple och Marcus diskar! Snygg stil Max har va?!

 

Vilket vårväder det varit idag. Jag var ute på jobbet med de barn som var kvar sist och det var jätteskönt. Ser fram emot våren när man kommer hem från jobbet med smått blossande kinder pga vårsolen och den där härliga utekänslan i kroppen.

 

Ikväll ska jag titta på gårdagens Sveriges mästerkock och sedan nytt avsnitt av Biggest loser. Men först måste jag se nyheter så jag får höra allt om den nya prinsessan. Vad tror ni hon ska heta? Jag gissar på Alice!

 

K R A M

Kommentarer
Russin

mysigt kök ni har.. :) nu måste vi verkligen få till en date snart..haha njaaa nej det var dom som prutade ner priset, fast iofs när jag sagt till Fred att vi kanske skulle beställa från nätet ist för det skillde ju en hel del i pris, haha.. då gick dom ner i pris direkt. .:) bra gjort tycker jag.. men jag tycker de är bra ute vid m-berg..vi gillar stolen massor och stina sitter bra i den.. :)kram

2012-02-23  /  19:22:18  http://russinsdagbok.se
Crazyangel [vardagsblogg om allt från barn till massor av hårtips, löshår osv]

Men fy det lät inge roligt! Vi har tur i oturen med att sambon jobbar mycket kvällar så oftast har han kunnat åka till jobet en timme senasre så jag hinner komma hem så vi inte behöver vabba massa.

2012-02-23  /  19:28:22  http://crazyangel.blogg.se/
Johanna

Jag tror nog att hon kommer heta Astrid, men den som lever får se =)Gillar verkligen Max stil att äta äpple ;)

2012-02-23  /  20:00:51  http://www.justnuochidag.wordpress.com
Nike och Frejas mamma!

Jag gissar också på Alice, men så tror jag också att hon får Kristina som ett mellannamn.Kram

2012-02-24  /  08:09:47  http://ienmammasliv.blogg.se/
Anna

Jag hoppas på Alice för det tycker jag är fint :)

Vi var också ute i solen igår. Mysigt och längtar också till våren nu. Framför allt till att slippa klä på pojkarna alla vinterkläder.De har sina idéer de små barnen. Men skägg hör väl till när man är stor så det är ju inte så dumt tänkt :DHoppas ni får en härlig fredag!2012-02-24  /  08:38:01  http://annastankehorna.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
Trackback