Ren lycka

2012-12-18 21:27:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja här är hemma är det ren lycka idag för Marcus har gått på ledighet! HURRA!! Nu ska den gravida mamman ligga på soffan, titta på Dawsons Creek, äta praliner och bara vila.... typ ;)!
 
Vi har firat ikväll med att göra lite julmat. Riktigt gott blev det! Marcus bror K har varit här på eftermiddan/kvällen och när Marcus föräldrar kom så dukade vi fram fler tallrikar så även de kunde äta. För julmat blir det ju alltid mycket av. Nu är vi mätta och belåtna. Har både livlig bebis och bubblande julmust i magen.
 
 
 
För övrigt har dagen löpt på bra. Vi har haft förmiddagsbesök och på eftermiddan har vi varit på biblioteket och lämnat tillbaks böcker och lånat nya. Fyra böcker om Alfons och fyra böcker om Halvan valde Max så nu har vi bra läsning under julen.
 
Jag, Max och K tittade på Madicken när Marcus kom hem och det dröjde inte många minuter från det att han kom hem tills jag somnade. En halvtimmes sömn blev det innan vi tog tag i att börja med maten.

Kram till er!
 
 
Min bloggdesign stämmer inte riktigt överens med årstiden men jag väntar tills bebis är här innan det blir någon ny. Kan inte sådant själv så känns bättre att "anlita" någon när vi vet vad bebis heter =)!




Kommentarer
Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11,

Men mums :)

Sv: Ja, vi köpte ju en blå kaxs till Viggo förra året, som han har i år med, men den börjar bli för liten nu, så måste köpa en i 1-2 storlekar större, så nöjd med kaxs så kan inte tänka mig nå annat nu :) Melker har med växt ur sin kaxs overall, buuhuu...

Ja, barnen kommer inte behöva hjälmarna förän efter jul, så blir en perfekt julklapp... Känns så där att lägga ut runt 500kr på hj'lmar till barnen mitt i all julstress då det är så mkt mer som ska handlas, men men, ett måste ju :)

Ja, använde den externa blixten ute idag, men fotade inte så länge och mycket då det snöade... Så hann inte fixa med så mkt olika inställningar, får träna mer någon annan gång då det inte snöar ute :)

Svar: Jag kommer inte heller använda nåt annat än kaxs. Älskar deras skalkläder också! Riktigt prisvärda kläder. Varför köpa overaller för 1500:- när det finns så bra för halva priset =)!
Sara

2012-12-18  /  22:23:00  /  http://emmashjartan.se
Josefin -My Happy Days-

Så härligt det såg ut och mysigt att ha ledigt tillsammans. :)

2012-12-19  /  02:54:33  /  http://landhagen.blogg.se/
Johanna

Åh, gud så gott! Har precis petat i mig en rejäl frukost, men skulle nog ändå inte tacka nej till lite julmat ;)

Här är det också en livlig bebis i magen. Igår tror jag att vildingen var vaken precis hela dagen! För gud som det sprattlade - hela tiden. Undrar om det var allt socker som jag petade i mig? =)

Hoppas du får en lugn och skön vilodag idag!

Svar: Vår lilla i magen brukar också vara extra igång när det vankas socker =)! Har också haft dagar när det känts som han/hon varit vaken hela dagen och sen dagar när jag undrar vad det är för sjusovare som gömmer sig därinne =)!
Sara

2012-12-19  /  07:05:11  /  http://justnuochidag.wordpress.com
S

Åh så gott och mysigt.

2012-12-19  /  08:44:34  /  http://baseballwife.blogg.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback