Fredagsmys såklart!

2012-12-14 22:16:37 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vilket ryck jag och Marcus fick på eftermiddan idag. Har plockat, dammat, dammsugit och torkat golven i nästan hela huset. Tvättstugan och kontoret slapp undan för vi hann inte med. Men så skönt att resten är gjort.
 
På bilden ser ni granen som vi klädde förra helgen. Kommer inte ihåg om jag skrivit det. Så fort jag fått alla julklappar inslagna så ska de läggas under. Att slå in julklappar är dock en riktig pärs för min rygg så därför får det bli några i taget. Max ligger och fredagsmyser med popcorn i soffan på bilden.
 
Det är så skönt att det är helg! Har ju inte jobbat så mycket senaste tiden men på helgen är ju Marcus hemma också. Han ska dessutom bara jobba måndag och tisdag nästa vecka och sen är han ledig till 7 januari. Och troligen blir han ju ledig längre eftersom han ska ta de 10 pappadagarna också. Det känns bra!
 
Hoppas ni haft en bra dag ♥
 
 




Kommentarer
Åsa

Oh, ni verkar vara en bra städfirma. Kan man anlita er? ;) Fast det är klart bara man sätter igång så går det ju rätt fort. Så jag får väl klara mig själv. Skönt att Marcus är hemma snart. När jag var gravid var ju mannens ben i gips. Hur mkt hjälp fick man där?! Ingenting. Ha en bra helg nu!

Svar: Ja det är segt att komma igång men sen går det av bara farten. Nu håller Marcus på med tvättstugan/groventrén. Verkligen dags att rensa bort vår- och sommarskor och jackor och sånt. Nu blev det mycket glesare och bättre där inne. Ska bli jätteskönt att han är hemma även på vardagar snart. Varje gravid kvinna behöver en effektiv man =)
Sara

2012-12-14  /  23:14:33 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback