Skön lördagförmiddag och syskontankar

2012-08-25 11:36:50 ,   Allmänt/Vardagsliv
Helg!
 
Har haft en riktigt bra lördagförmiddag även om Max vaknade 5.30 och skulle gå upp, men han mös till bolibompa medan vi slumrade vidare. Gäller att passa på för om ungefär fyra månader så har vi en liten som absolut inte kan ligga själv i soffan till bolibompa på morgonen. Samlar energi med andra ord. Och apropå det, så är jag så glad att vi kommer få ca 4 år mellan våra barn. Vi har väntat medvetet med att skaffa syskon och är så otroligt lyckligt lottade att det gick när vi ville (även om december inte är en önskemånad egentligen men det skyller jag på att jag tydligen har svårt att räkna till nio månader). Vi var absolut inte redo att bli tvåbarnsföräldrar när Max var runt 2 år vilket ju försäkringskassans norm vill att man ska bli (och jag tror sjävklart att många kan vara redo då). Nu har vi båda jobbat några år, landat ordentligt i att vara föräldrar, sovit hela nätter ett bra tag, njutit av att kunna ge all vår uppmärksamhet och kärlek till Max. Nu är vi redo! Men vi är medvetna om att det kommer bli en tuff omställning.
 
Men tillbaks till idag vilket ju var det jag skulle skriva om! Max och Marcus åkte iväg till Bra & begagnat vid 10-tiden för att titta efter ett vitt nattduksbord till Max som nu är inköpt. Jag tog en (flåsig) promenad och har sedan förberett inför lunchen. Medan grönsaker har rostats i ugnen har jag suttit här på övervåningen (i vårt blivande sovrum) och druckit cappuccino och ätit chokladboll.
 
Om två veckor ska vårt våningsbyte ske (och o ja jag är smått fixerad vid att tänka på det) och mina föräldrar ska hjälpa oss att bära. Max konstaterade dock imorse att "Mamma och mormor är inte starka" så vi får väl bära sängkläder eller nåt =).
 
 
Vår "Emil i Lönneberga" som trampar i vattenhinken precis som Emils pappa.
 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av helg och snart mixa grönsakssoppa!
 
 
 




Kommentarer
Emma

Om du bara visste hur mysigt det är att läsa din blogg. Uppskattar den verkligen! Ser fram emot MASSOR med bilder när våningsbytet sker! :-D
Kramar /lillkusinen

Svar: Å va roligt Emma! Ja bilder blir det minsann.... bara jag blir nöjd! Detta får inte kosta alltför mycket så därför får jag tygla mig lite. För egentligen vill jag ha både ny sängstomme och nattduksbord till oss men får nog satsa på lite annat mer nödvändigt först =) Kram
Sara

2012-08-25  /  15:04:05 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback