Hej förkylning!

2012-08-24 07:46:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja så var det morgon igen! Min hals har ömmat i några dagar och igår kände jag av näsan också. Nu nyser jag! Hoppas det blir lindrigt. Detta är ju dock en bieffekt av att jobba på förskola. Det är som ett stort odlingslabb av bakterier. Men man blir ganska härdad efter ett tag. De flesta bakterier studsar bort från en. Tråkigt bara att sjukdomar ska dras igång på en gång när terminen startar.
 
Nu är det äntligen fredag och helgen ligger framför. Väldigt skönt! Känt mig stressad senaste dagarna. Inte på jobbet för då flyter det på relativt bra men blir stressad av allt som ska göras förutom jobbet. Jobbet upptar ju 8 timmar om dagen + restid så det blir ju inte så mycket tid kvar sedan. Dessutom dras jag med dåligt samvete av att jag knappt hinner ägna graviditeten en tanke.
 
Men ingen idé att tänka på det nu, för nu är ju helgen här.... snart.... kl. 16.00 för mig närmare betämt!
 
Kram till er
 
 




Kommentarer
Josefine

Försök att inte stressa upp dig, det är inte bra för varken dig eller bebis. Och det är ju naturligt att inte ägna andra graviditeten lika mycket tid! Du är ju inte den första som har det så :-) Ta hand om dig Sara!

Kram!

Svar: Jag trodde jag skulle vara undantaget som hade lika mycket tid för andra graviditeten som första =) men det var lätt att tänka när man var sjukskriven på halvtid och sen haft semester i fem veckor. Nu är det ju 40 timmar arbete i veckan som gäller. kände mig inte särskilt stressad igår eller idag så känns skönt. Kram =)
Sara

2012-08-24  /  12:34:51  /  http://josselyn.blogg.se
Johanna

Hoppas du kryar på dig snart, så du får liiiite mer energi till graviditet och hemmaliv!

Svar: Ja förkylningen verkar inte bryta ut på riktigt utan har nu stannat vid kli i halsen och nån nysning då och då! Idag njuter jag av hemmaliv och sparkar i magen av bebisen =) Har du fått grattiskommentar av mig på din blogg?? den första jag skrev verkar ha försvunnit så skrev en drös till =)
Sara

2012-08-25  /  21:34:06  /  http://www.justnuochidag.wordpress.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback