Tjuvstartar fredagsmyset

2011-09-15 21:50:38 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Ikväll har Marcus och jag tjuvstartat fredagsmyset. Vi har ätit glass och chips (inte samtidigt såklart!) och tittat på Robinson. Mys!

Max var riktigt trött och somnade så fort han la sig. Sen att det var en väldig kamp att få honom till sängen och att borsta tänderna är en annan historia. Hänvisar till tidigare inlägg.

Jag är härligt trött ikväll. Inte så där jobbigt trött men så trött att det ska bli väldigt skönt att somna. Jag har dock utvecklat en liten oro inför nattsömnen efter att den senaste veckan haft två anfall av skakningar och illamående på nätterna. Har vaknat och känt mig alldeles svag och mått dåligt och legat i tv-soffan och skakat, mått illa och knappt kunnat öppna mun. Käkarna nästan som låser sig. Ni som har läst här inne ett tag vet att jag hade mycket problem med det tidigare. En gång i veckan var liksom normalt. Det senaste året har jag knappt haft något "anfall" tills för några veckor sen då de började komma tillbaks. I don´t like it!! Förstår inte anledningarna till det heller. Stress kan nog bidra men jag har varit bra mycket mer stressad i perioder under det senaste året än vad jag är nu. Hoppas de upphör så att jag slipper skriva om det mer här. Hade inte tänkt skriva nåt alls men jag vill minnas verkligheten när jag går tillbaks och läser i bloggen och inte bara en förskönad bild som det lätt kan bli ibland.


Det ska bli skönt med helg imorn men jag har några arbetstimmar kvar att avverka innan jag kan ropa Hej helgen! Slutar inte förrän vid 17 imorn, men för att se det positivt så får jag sovmorgon =).

Godnatt ♥




Kommentarer
åsa s

Har du problem m magkatarr? Eller vad tror du det beror på? Jag känner dock igen mig. Tänkte du åt chips o glass igårkväll.

2011-09-16  /  13:38:50 
Sara

Svar: Ja jag har problem med magkatarr. Chips och glass åt jag igårkväll, det var natten till igår jag hade ont och i onsdagskväll hade jag inte ätit något konstigt alls. men något måste det ju vara!

2011-09-16  /  16:53:23 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback