Mysig tisdageftermiddag

2011-09-13 16:38:22 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej! Jag slappar i soffan insvept i min lila fleecefilt, äter choklad, läser bloggar och lyssnar på när Max leker på sitt rum. Han hade närmare 39 graders feber imorse vid 6 men sen har den gått ner under dagen. Vi hoppas på en feberfri dag imorn så att han är tillbaks på förskolan på torsdag.

Jag har jobbat idag och det tog på krafterna. Jobbigt att man aldrig ska känna sig riktigt kry. Jag snorar och det kliar i halsen. Så jag förtjänar med andra ord min lilla slapparstund här i soffan. Det var helt städat när jag kom hem från jobbet. Det finns fördelar med en vabbande man ♥



En liten mobilbild!



Förresten, idag har jag stött på ännu en av försäkringskassans konstiga regler. Eller det kanske bara är jag som missat den? Förra veckan när Marcus vabbade på måndagen så var han och jobbade en timme på morgonen innan jag åkte till mitt jobb. Alltså jobbade han 1/8 av dagen och vill därmed ha tillfällig föräldrapenning 7/8 av dagen. Men det går inte. För det närmaste alternativet som finns är vab 3/4 dag. Så ekonomiskt sett så förlorade vi på att han jobbade en timme. Handlar ju inte om några stora summor. Men är det inte lite konstigt? Snacka oflexibelt system!!




Kommentarer
Linda

Jag är också lite småsjuk, snorar som bara den och har ont i halsen. Så jag gjorde precis som du, tog det lite lugnt i soffan, det var vi värda :)

2011-09-13  /  21:38:08  /  http://linchisblogg.blogspot.com
Annah - Livet som tvåbarnsmamma

Jo jag vet att man ska göra det, men har väl inte vart världens bästa på den biten. Men ingen av mina andra tidigare laptops har batteriet blivit slut på :/

2011-09-13  /  22:02:24  /  http://carpeannah.se
Sara

Jag jobbar på föräldrakompetensen på försäkringskassan, och det problemet slåss vi i Kundcenter för att få igenom en förändring.

Varken 7/8 eller 3/8 finns, eller 5/8, irriterande såklart!



Hoppas ni håller er friska!



2011-09-19  /  10:43:50  /  http://langtaneftertresamhet.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback