Ekar tomt.....

2011-09-01 22:32:30 ,   Allmänt/Vardagsliv
Oj här ekar det tomt på blogginlägg idag. Jag kom hem från jobbet strax före 18 och sen har vi städat här hemma ikväll. Fick sätta mig ner vid kl. 21. Har slappat vid teven och pratat i telefon.

Nu är det läggdags och imorgon är det fredag!! Härligt =) Jag tycker om mitt jobb och är inte en sån som går och längtar hem hela dagarna utan tycker om att jobba men självklart är det skönt med helg. Framförallt att få vara med mina älsklingar... och att få sova...!

Max är förkyld och Marcus är förkyld så vi får väl se när det är min tur.

Over and out. Godnatt ♥




Kommentarer
Mamma Russin

hej gumman..



TACK för din kommentar.. Vilken jättefin dikt du länkade till, nej jag är inte troende men den var väldigt fin.. Tar den med mig.. :)



Usch så tråkigt med förkylningar.. :( krya på dina killar.. Här vaknade Stina inatt med 38 i feber inatt.. men nu är det som bortblåst, skönt..



kramrkam och hoppas du får vara frisk..

2011-09-02  /  09:48:13  /  http://enburkrussin.se
Anna

Det är mycket förkylningar nu. Alla utom Fredrik är sjuka här hemma. Barnen har klarat sig milt än så länge men är det samma som jag haft kan det bli en rätt tuff helg :S

Härligt att känna att det är kul på jobbet. Så kände jag när jag gjorde mitt ex-jobb :) Underbart att komma hem men kul att vara på labbet med.



Trevlig helg och hoppas du får hålla dig frisk!

2011-09-02  /  10:55:55  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback