Te och choklad

2011-03-29 15:48:10 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej på er ♥

Det är så skönt med tisdag för då slutar jag jobba redan 13.30. Dessvärre brukar det alltid bli så att jag planerar in saker på tisdagar så jag brukar sällan få komma hem tidigt och bara ta det lugnt. Idag är dock undantaget. Eller lugnt vet jag iförsig inte om det är någon gång när man har en liten kille på 2,5 år som svarar Inte på allt man säger att han ska göra.... puh.... Tydligen är det likadant på förskolan. Han leker dock väldigt bra här hemma med sitt lego och kan sysselsätta sig ganska länge själv vilket är skönt.

Jag ligger nu i soffan under en fleecefilt, dricker te och äter lite choklad. Om en timme när Marcus kommer hem från jobbet ska jag cykla till gymmet. Första gången på en månad. Jag har dock fortfarande lite ont i halsen (vilket jag haft i ungefär en månad) så ska ta det väldigt lugnt med träningen. Blir en kort uppvärmning och sen styrkemaskinerna. Min nacke mår inte bra av att jag haft sånt uppehåll med träningen så jag måste verkligen sätta igång.

Hoppas ni har en bra dag!





Kommentarer
Nina

men gud skicka ja tomt nu. haha..



va så smidigt å kunna klippa theo själv å så. men va fasen gör man då apparater fastnar. är ju så lätt å raka kortare på sidan å sen tuppkam liksom.



men smidigt då nån annan kan klippa med.. skulle dock aldrig låta MIN mamma klippa Theo. vet hur ja såg ut efter hon klippt mig nån gång då ja va liten... :P

2011-03-29  /  16:41:53  /  http://deliciously.se
Nina

måste be mannen om att åka till någe ställe å kolla väskor. så att ja får klämma å känna. :P

2011-03-29  /  17:09:30  /  http://deliciously.se
Dorothea - Ett nästintill trillingliv

Hihi ja men jag tyckte det var lite festligt :) Du kanske fyller snart då får la önska dig dom då, hihi. Chili tror jag de va, hade tydligen "kopior" för 20 kr st, lite skillnad mot typ 300 för 2 ;)



Ja, vi har inte så mycket av just de. Tur för oss just nu! MEN jag skulle jätte gärna vilja ha som et litet bibliotek -i våran "stora hall" (vet inte om du sett planritningen men man kommer in i en vanlig hall som sen går in i en stor hall kan man säga, innan man kommer till ex. vardagsrummet) där hade vart perfekt med våra två design stolar, en läslampa eller två och så bara rader på rader av böcker. schnyggt!

så.. vi kanske ska börja handla lite böcker nu då -efter vi flyttat. haha

2011-03-29  /  17:19:27  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans
sevendaysaweek

sv: tack så mycket!

2011-03-29  /  18:34:57  /  http://www.sevendaysaweek.se
Anna

Känner igen det där med inte. Alexander säger dåligt om allt. Det han har börjat med på sista tiden som gör mig mest frustrerad är att han säger att han är hungrig och när man frågar om han vill ha tex. en macka så säger han att han är mätt. Antar att han menar att han är mätt på macka eller inte sugen på macka men oerhört jobbigt när man vet att han är hungrig så får man bara svaret mätt vad man än erbjuder.



Tack för grattis- och "krya på dig"- kommentarer :)

2011-04-04  /  08:43:35  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback