Kväll i vårt hus

2011-07-23 22:42:08 ,   Allmänt/Vardagsliv


Ja så var det kväll igen. Regnet smattrar mot taket i uterummet och det är så mysigt att ha dörren dit öppen och höra det. Påminner om regniga husvagnssemestrar som barn =)!

Vi har haft en härlig dag med våra fina vänner. Smaskigt med grillade hamburgare, kycklingben och grönsaksspett nu på kvällen. Till efterrätt blev det chokladpudding med grädde.

Vi har svårt med Max dygnsrytm nu när det är ledigt. Han har inte somnat än för kvällen och kom precis upp från sin säng och la sig i soffan en stund. Idag blev det en sen tupplur på eftermiddan då vi åkte hem från badhuset vid 14 och han var ledsen på vägen hem (tar bara några minuter) och somnade sen så fort vi kom hem. Sen var han svårväckt. Nåja nu på semestern gör det ju inte så mycket och det är ju skönt att han sover lite längre på morgonen än vanligtvis. Vi får ta tag i det ordentligt när det närmar sig vardagsrutiner igen. Som tur är är det ju tre veckor dit =)!

Nu ska jag göra ett försök till att lägga Max (som säger jag vill bara leka) och sen försöka locka Marcus från sin dator och titta på nåt roligt på teven ♥




Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback