Fiskelycka

2011-07-19 22:36:06 ,   Allmänt/Vardagsliv

Farfar visar Max hur han ska fiska





Hej alla fina!

Idag har vi haft en härlig dag. Redan imorse åkte vi iväg för att fiska med Marcus pappa och bror m.fl. Många fiskar nappade och togs upp. Det är dock endast småfisk som ska användas som kräftbete men fiskelyckan var stor i alla fall. Detta var första gången som Max var med och fiska och hans farfar visade honom hur man gör.

Nu ikväll är Marcus iväg och träffar en kompis och jag och Max har varit hos svärföräldrarna en sväng efter att Max ända sen vi kom hem från fiskeutflykten i eftermiddags tjatat om att åka och leka hos "faffa och famo". När vi cyklade hemifrån var det soligt och fint och jag hade hängt ut tvätt och när vi kom fram tornade mörka moln upp sig och det mullrade. Som tur var blev det inget ordentligt oväder utan det drog vidare men tvätten fick tillbringa en stund i torktumlarn när vi kom hem. Max somnade för ungefär en timme sen och jag sitter här vid datorn och äter varma mackor och dricker te.

Vet ni en sak.... semester är underbart ♥


Många maskar har fått avsluta sitt liv på krok idag (låter hemskt men ack så sant)


Max metar upp sitt livs första fisk


Marcus tog en felsteg när han fiskade och ramlade i vattnet. "Pappa är jätteblöt" sa Max. Som tur var hade Marcus extrakläder med sig.



Det var skönt på picnickfilten








Kommentarer





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback