Favoriter

2011-07-27 22:33:38 ,   Populärkultur
Nu när det är sommar så läser jag mycket. Skulle dock vilja läsa ännu mer. Det finns inget bättre än att sitta på stranden i en solstol och läsa och sola. Har ju blivit mindre av det nu sen man fått barn eftersom man har lite annat att pyssla med istället för att läsa. Nästa vecka när vi är på västkusten hoppas jag på soliga och fina dagar så jag kan läsa på stranden... och att Marcus kan roa Max ;)!

Denna vecka har jag läst Åse av Denise Rudberg. Jag har läst den förut men den är en favorit (rekommenderar verkligen "trilogin" Jenny S, Matilde och Åse). Just nu läser jag Vinna hela världen av Jenny Berggren (Ace of Base). Idag har jag inhandlat dessa två:




Tigerkvinnan handlar om barnmorskan Cecilia Lund. Katerina Janouch har skrivit tre tidigare böcker om henne: Bedragen, Systerskap & Hittebarnet. Det är romaner som även har spännande inslag. Nästan lite blandning mellan deckare och kärleksroman. I like!

Elsas värld är fortsättningen på Elsas mode vilken jag läste förra året (på västkusten). Det är chic-lit på hög nivå och den gjorde mig glad. Dessutom handlar den ju om bloggvärlden.



Har ni några bokfavoriter?




Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Hih köpte Elsas värld igår med:)

2011-07-28  /  10:46:10  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback