Lax med romsås

2011-01-20 17:03:20 ,   Allmänt/Vardagsliv



Mums... gjorde romsås igår och det blev så mycket över att jag får äta det idag igen.... stackars mig ;)! Lax med romsås är ju underbart gott och sen kokt potatis till såklart. Idag var det pannkakor och ärtsoppa på jobbet. Inte min favorit... åt några pannkakor men har lite ont i magen nu pga det. Får alltid det av pannkakor. För stabbigt kanske!

Efter jobbet var jag och hälsade på på mitt gamla jobb. Var så roligt att träffa mina fd kollegor =). Känns som det var evigheter sen jag var där fast det bara var några veckor sen. Fick en tripp trapp stol av en fd kollega. Tack så otroligt mycket!! Max älskar den. När vi flyttat ska jag ta tag i att måla den vit. Kommer bli kanon.

Några flyttkartonger har inte blivit packade här hemma än.... Blir lite matt när jag tänker på hur mycket vi har framför oss.

Dags att skala potatis =).





Kommentarer
Linda

hmm ja bra tips med klorinet. det ska jag testa.

jag har använt kortison och mjukgörande varvat i ett halvår utan någon förbättring. Så det är ruggigt s¨törigt. ndessutom känns det inte bra längre att smörja med kortison 2 ggr per dag eftersom huden blir så tunn. men nu skulle jag få en ny metod att pröva.

kram

2011-01-20  /  19:28:17  /  http://familyspace.blogg.se/
Josefine

Ja, ni har att göra framöver! Fy, jag avundas er inte! Men det är skönt när det är gjort, och förhoppningsvis så flyttar man ju inget mer sen :-) Ni får organisera er med packningen. Mats var som värsta gestapo när vi flyttade till huset, men så gick det fruktansvärt smidigt att flytta också. Han jobbade som en dåre så det var inte mkt att göra när vi väl flyttade. Dessutom hade vi lastbil, så det blev bara en sväng vilket var skönt.



Hoppas det går bra!

2011-01-20  /  19:39:42  /  http://josselyn.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback