Frukoststund....

2011-01-30 10:44:50 ,   Allmänt/Vardagsliv

 

.... har oftast inte guld i mun då jag tycker det är segt att äta tidigt på morgonen. Men så här på helgen kan det  vara gott. Jag sitter och äter frukost nu. Klockan är snart 11 men bättre det än ingen frukost alls!

 

Gomorron förresten =)!

 

Jag ska snart åka till gymmet. Ska bara låta frukosten sjunka ner lite i magen först. I eftermiddag blir det packning för mig och Marcus medan Max får leka hos sin farmor och farfar.

 

För en stund sen upptäckte jag att Max ritat med blå penna (typ tuschpenna fast småbarnsvariant som går att tvätta bort lätt) på tapeten. Det är inget problem att tvätta bort på andra ytor men tapet var lite klurigare. Det syns små blå svaga sträck fortfarande. Så typiskt att han var tvungen att göra det nu, ganska exakt fyra veckor innan vi flyttar!! Framöver ska jag observera honom när han målar i sin målarbok. Han brukar inte få ta fram den och pennorna själv men jag brukar låta honom sitta själv och måla för han sköter det oftast bra.... men men det blir det ändring på nu!

 

Marcus och Max ska ut och leka i solskenet nu och jag ska dra på mig träningskläderna!

 

 





Kommentarer
Anna

Vad sugen jag blev på kokta ägg nu!!



Alexander får aldrig rita själv. Han är alldeles för bra på att rita där han inte får. Häromdagen satt jag bredvid honom och tittade bort 3 sekunder ungefär och då hade han ritat på bordet. Härligt med träning. Här ligger vi förkylda hela familjen än :(

2011-01-30  /  11:49:37  /  http://ambi.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Mm Wille kan också rita på andra ställen än i målarboken. För ett tag sen fyllde han garderobsdörrarna med röd krita! Dock gick det lätt att torka av, puh!



Hoppas ni haft en mysig helg! Tack för awarden, ska göra den sen :)



2011-01-30  /  13:37:52  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback