Hallfunderingar

2011-02-05 13:41:00 ,   Inredning/Hemma hos oss
I huset vi ska flytta till så är det groventré i tvättstugan där vi nog kommer gå in för det mesta. Först hade vi tittat ut en hatthylla med hängare som vi gillade. Men efter att ha pratat med min kompis C för några dagar sen om det så har vi tänkt om och kommit på att det ju är bättre att bara ha krokar så att man kan ha riktigt många. Funderar på dessa (men de kanske är för klena?):



Va tror ni om att ha två sådana i "vuxenhöjd" och sedan en i barnhöjd för Max kläder. Jag tror det blir bra. Måste bara lösa var man ska lägga de mössor och vantar man använder dagligen (de som bara används ibland kommer förvaras i den riktiga hallen i en byrå som ligger precis i närheten). Kanske räcker det med en korg eller liknande? Det får vi fundera på när vi flyttat.

Husets planlösning:

Nedervåning:


Övervåning:




Kommentarer
Jenny

Tror det blir jättebra med de krokarna. Till mössor mm kan ni ju antingen sätta upp enskilda krokar och haka på korgar eller sätta upp en hylla och ställa korgar på:o)

2011-02-05  /  19:33:50  /  http://www.barnlangtan.se/
Therese

Hej

Jag har sett jättebra "hallpåsar" på mio för något år sedan som verkade rätt smarta. Men de hittar jag inte på hemsidan nu, men hittade liknande på Ellos http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=45979&productId=291637&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

(Vet att de funnits i trä/vitt på Ellos för många år sedan men nu vet jag inte,hittade bara svarta nu )

Lycka till med flytten :)

2011-02-05  /  21:45:54  /  http://thean.se
Therese

Hej igen

Här kommer en länk till en bild på Mios vägförvaring http://minbebis.com/blogg/stina/fin-hall-barnrumsforvaring/

2011-02-05  /  21:50:58  /  http://thean.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback