Locobase repair

2011-12-15 19:28:04 ,   Allmänt/Vardagsliv
När jag var tonåring hade jag mycket problem med torra läppar och eksem kring och på läpparna. Jag fick då tips om att använda krämen Repair som fungerade kanon och jag har använt den regelbundet sen dess. För några veckor sen fick jag turen att buzza Repair. Fick hem små provtuber som jag delat och även en stor tub som vi har här hemma. Är ju perfekt nu när det börjar bli kallare ute. Jag tycker den fungerar jättebra till att smörja Max kinder med som lätt blir röda och nariga på höst och vinter. Jag har problem med torra händer och smörjer in händerna med repair innan jag går och lägger mig vilket fungerar jättebra! Och sen så har jag den fortfarande på läpparna när de är torra.

Eftersom jag varit flitig användare av repair i flera år så har jag pratat gott om den länge och inte bara nu under min buzzperiod så jag vet att jag fått flera att börja använda den.



Information om Buzzador: Att vara en buzzador innebär att man får prova olika produkter och tjänster och sedan utvärdera dem. Jag har tidigare provat filmtjänsten lovefilm.se då jag under en månad kostnadsfritt fick hem hyrfilmer som jag fick önska utifrån deras stora sortiment och sen så har jag buzzat Santa Marias Fish taco.

När man är buzzador ska man berätta för vänner om de produkter och tjänster man testar och även dela ut till dem.

 

Om du vill bli en buzzador klicka här!








Kommentarer
Piia

Instämmer helt Sara, har använt den i många år - mycket bra! =)

2011-12-15  /  20:29:54  /  http://www.piia.se/blogg
Sandra - Fotograf & "Fotbollsfru"

Låter kul att vara buzzador, har registerat mig nu :)



ALlt bra ?

Kram

2011-12-19  /  17:30:51  /  http://sandrasrum.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback