Kvällen som försvann....

2011-12-12 22:11:31 ,   Allmänt/Vardagsliv
Och så gick den kvällen.

Jag kom hem 17.30. När jag stannade bilen så öppnade Marcus ytterdörren och cyklade tillbaka till sitt jobb för att spela på luciafirande. Han hade påbörjat middagen så jag gjorde klart och Max och jag åt. Max var trött och trotsig och jag var trött och hade dåligt tålamod. Sen var det bara att röja i köket. Klockan blev 19.10. Marcus kom hem. Max och jag duschade. Tittade på Halv åtta hos mig. Marcus la Max. Jag tog på en mössa över min blöta frisyr och åkte till ICA och handlade. Kom hem 20.50. Packade upp alla varor. Åt en macka. 21.10 började jag klippa mallar inför pysselförmiddag på jobbet imorn. Var klar 21.45. Satte mig vid datorn.

Och nu är det läggdags för alarmet ringer 5.45 imorn.

Då tar vi nya tag.



Och jag erkänner, trots allt mitt prat om att jag är så lugn nu i juletider, så känner jag mig lite stressad denna vecka!




Kommentarer
Nina (tävling: MatHem pågår)

ja theo började på förskolan samma vecka som han fyllde år. det har gått super bra och han är väldigt nöjd. han har utvecklats en massa på dessa få veckor och han får den uppmärksamhet som han behöver. riktigt nöjd är jag!

2011-12-12  /  22:15:29  /  http://deliciously.se/
Therese

Det är svårt att inte bli lite stressad vid juletider, men man får ta en dag i taget och göra det bästa av den. Oftast är det ju roliga saker man hittar på och som gör att man har mycket i kalendern. Hoppas tex att ni hade en mysig pysselstund på jobbet idag:) Här har jag just lämnat av två små tomtar på förskolan. Önskar er en mysig lucia!

2011-12-13  /  09:33:49  /  http://mirasmamma.blogg.se/
Anna

Det är ju lite stressigt med jul men då får man sänka ambitionerna :) Jag inser att vi inte har bakat något men jag känner att det gör detsamma. Det får vara :) Det blir ändå inte uppätet. Fick lite panik igår när jag insåg att julafton är nästa vecka men känner inte att det är något jag måste göra innan dess ändå. Jag ska jobba kväll dagen innan julafton med. Var stressad över det först men sen kom jag på att jag förväntar mig att komma hem strax efter 22 till två sovande barn så kan man fixa det sista med julgran och sådant när de sover. Är alltid superpigg efter jobb på kvällen så måste ändå varva ner.

Vet inte vad jag vill få fram med det här mer än att julen nog är lite stressig i sig men det gäller att slappna av och tänka om i varje situation som stressar.



kramar

2011-12-13  /  20:58:18  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback