Trött morgon

2011-04-19 07:05:20 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gomorron! Nu när det är ljust och soligt på morgonen så brukar det inte vara så jobbigt att gå upp, men imorse hade jag gärna sovit längre. Drog på det så länge jag kunde. Har bara varit uppe i 20 minuter och ska sätta mig i bilen om fem minuter.

Någon annan som är trött är Max som inte vaknat ännu. Marcus ska lämna honom på förskolan om 40 minuter så börjar verkligen bli dags att väcka honom.

Jag slutar tidigt idag me och ska njuta av solen hela eftermiddan har jag tänkt så nu hoppas jag den får vara kvar ♥




Kommentarer
Anna

Härligt att sluta tidigt :) Ni verkar ha haft en trevlig helg om man bortser från illamåendet :) Hoppas solen är kvar så att ni kan njuta ordentligt. Här är det klarblå himmel så jag förutsätter sol i eftermiddag med när jag hämtar storebror på förskolan :)



Funderade på att söka jobben ändå men tror jag väntar i alla fall. Det rena nutritionistjobbet är bara ett kort uppdrag men känns ju bra att börja någonstans. Jag hoppas på att det ska finnas mer när jag börjar söka. Ett av dem var dock lite surt för det är ett lab-jobb på orten men samtidigt så eftersöks en teknisk bakgrund med. Det är bara att många av teknikerna som man ska jobba med har jag använt en hel del så kan ju ha en fördel ändå...

2011-04-19  /  11:08:02  /  http://ambi.blogg.se/
Nina

ja det är fullt upp här hemma S =)

2011-04-19  /  13:56:37  /  http://deliciously.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback