Första riktiga vardagen

2010-09-06 21:28:37 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja idag har vi haft den första riktiga vardagen här hemma. Marcus och jag har jobbat och Max har varit på dagis. Max blev ledsen så fort vi klev ur bilen vid dagis. Han vet vad som gäller, att han ska bli lämnad. Det är verkligen inte lätt att lämna honom gråtandes men jag vet ju att det går över sen. Och jag ringde en stund senare och han hade sprungit runt ute och lekt massor så det kändes skönt.

Det märks dock att det skett en förändring i hans liv i och med dagisstarten och separation från oss för han har svårt att somna på kvällarna. Han är så ledsen och han vill inte ligga själv på sitt rum. Men när en av oss sitter bredvid hans säng så går det bättre.

Hoppas att han snart tycker det blir roligt att komma till dagis och att han blir lugnare och mer trygg på kvällarna.

Jag jobbade till 18 idag och fast jag inte började förrän vid 11 så tar det på krafterna att jobba så sent. Jag var hemma vid 18.30. Då stod maten på bordet vilket var lyxigt =). Finns fördelar att jobba sent också!




Kommentarer
Carro

Ja det e jobbigt i början när man får lämna dem gråtandes på dagis, men det ändras, nu har jag problemet att få med honom därifrån istället:-).

2010-09-06  /  21:47:01 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback