Efter jobbet

2010-09-22 17:36:36 ,   Allmänt/Vardagsliv
Puh....

Jag väljer ju att inte skriva så mycket om mitt jobb eftersom jag har tystnadsplikt men jag kan i alla fall skriva att denna dag tagit på krafterna! SÅ skönt att vara hemma. Och dessutom gick jag 50 minuter tidigare idag. Hämtade min lille hesa prins på dagis. Han är väldigt hes och lite snorig. Får hoppas det blir bättre snart. När jag hämtade honom var det annan personal där än hans ordinarie eftersom avdelningarna slås ihop sent på eftermiddan och en av dem sa att Max är som är solstråle för att han är så go och glad. Det känns roligt. Han trivs verkligen på dagis.

Trots att jag slutade lite tidigare så har jag inte orkat tagit tag i disken som står på diskbänken. Skönt att vila lite!




Kommentarer
Linda

ibland ska man bara slappa och koppla av! Även om det kan vara svårt med alla "måsten".

kram

2010-09-22  /  19:39:18  /  http://familyspace.blogg.se/
gotteochvi♥

sv; jag är oxå nybörjare på den, har bara haft den i några dagar så det är lite olika hur jag fotar! Om ljusförhållandena är svåra och jag inte vet hur jag skall fota så kör jag bara på auto, annars fotar jag manuellt. Oftast manuellt faktiskt. Det blir bättre bilder då!

2010-09-22  /  20:32:52  /  http://gotteochvi.blogg.se/
Evamy - Mamma till Alva och Thea

Ja visst är det fint! Jag föll för det på en gång och vägra ge mig sen ;) Så Thea tycker jag verkligen ni ska ha kvar på eran förslagslista! =)

2010-09-22  /  23:25:07  /  http://evamy.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback