Kvällsbloggning

2010-10-07 20:27:34 ,   Allmänt/Vardagsliv
Gokväll!

Så lite man hinner blogga de dagar man jobbar =). Jämförde idag med igår då blogginläggen sprudlade! Märks på besökare också. Hade dubbelt så många igår som jag har haft hittills idag.

Jag har varit SÅ trött idag och särskilt när jag åkte från jobbet. Fick anstränga mig för att ögonen inte skulle gå ihop när jag körde. Det brukar aldrig vara något problem. Men jag känner mig inte helt kry och har haft ont i nacken och huvudet i några dagar så det gör ju sitt till.

Fick kvällsmat hos svärföräldrarna ikväll så vi kom inte hem förrän vid 19.30. Då hade ingen av oss varit hemma sen imorse.

Just nu är det premiären av Robinson på tv. Tittar ni? Jag tror jag hoppar över det. Kände ingen riktig inspiration till att titta men vem vet det kanske ändrar sig under säsongens gång!



Det bästa med min nya frisyr är att det blir så sött med ett hårspänne =). Jag har länge velat testa att ha väldigt kort hår igen vilket jag hade senast under gymnasietiden (jag skrev i 14-årsåldern häromdan men kom på att det ej stämmer) men nu känns det nästan lite väl kort. Men det är ju en vanesak, och det växer ju dessutom så fort.




Kommentarer
Louise&Isabella

Jag tittar på robinson eftersom jag känner och har jobbat med en av tjejerna som är med, annars är jag inget fan direkt!

2010-10-08  /  09:11:14  /  http://bebbekarlek.blogg.se/
Emma - mamma till Meja och Alvin

Jag tittar inte på Robinson. Du är jättesöt i din nya frisyr :)

2010-10-08  /  11:19:31  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback