Längtar!

2010-11-20 18:21:46 ,   Inredning/Hemma hos oss
Idag på eftermiddan har jag och Max varit hos mina föräldrar. På vägen hem kikade vi in hos min morbror med familj. Alltså de vi köpt huset av. Oj så jag längtar efter att flytta in =). Häftigt att tänka att vi ska bo där.

Inredningstankarna bara mal i huvudet på mig. Ett vitt zinkhus ska absolut få flytta med oss in. Men jag försöker ju vänta med att köpa inredningsdetaljer tills huset är vårt eftersom jag vet att min smak kan ändras när vi väl bor där. Vill ju inte köpa något i onödan. Men drömma kan jag ju, och i mitt huvud är hela huset inrett!





Kommentarer
Russin

hej hej..

förstår att du längtar.. :)

jag har ett sånt vitt ljushus från rusta..:) klart du kan köpa ett redn nu, hihi..;)



KRAM

2010-11-20  /  20:27:31  /  http://enburkrussin.se
Josefin

Hon har faktiskt spytt två ggr till, men det är väldigt långt mellan gångerna, så vi hopps att det bara är tillfälligheter. Jag hade hoppats att hon ärvt mina gener i just detta eftersom jag kan stå på huvudet och läsa bok samtidigt som jag åker baklänges utan att må illa. Mats däremot är väldigt åksjuk och har faktiskt blivit åksjuk en gång när han själv körde! Hur man nu lyckas med det? :-D



Förstår att ni längste tills ni får flytta in. Jag minns själv hur det var månaderna innan vi flyttade in med inredningstankar som

ständigt upptog min tid. Jag var ju dessutom mammaledig då och hade en massa tid att sitta på nätet och kolla runt och drömma.

2010-11-20  /  23:00:23  /  http://www.axelssons.wordpress.com
Josefin

Längtar ska det så klart stå :-)

2010-11-20  /  23:01:39  /  http://axelssons.wordpress.com
Therese F

Längtan är ju en del av upplevelsen :) Förstår att det var kul att få besöka "erat" hus, vad roligt det måste vara att få tänka ut inredning till ett helt hus =)

2010-11-21  /  18:43:14 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback