Sista dagen som mammaledig

2010-05-21 09:32:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det skulle nog kännas konstigare om det var så att jag skulle börja jobba på måndag men jag ska ju till arbetsförmedlingen men det känns ändå lite i hjärtat att detta är sista dagen som mammaledig. Det har ju varit min sysselsättning i snart 1 år och 8 månader.

Detta är alltså sista dagen på sista veckan då det bara är Max och jag på dagarna. Och denna vecka har det nästan varit Max och jag hela dygnet känns det som för Marcus har jobbat länge på dagarna. Men det är ju ingen fara för vi lär väl få en överdos av varandra sen =).

Det var en ledsen Max som vinkade till sin pappa imorse. Han grät i tio minuter efter att Marcus cyklat iväg och han gick runt här hemma och vinkade. Då kändes det bra att det blir mer tid för pappa och son fr o m med imorgon. Jag tror att Max var extra känslig idag för de hann bara ses en timme igår och två timmar i onsdags. Han säger pappa typ hela dagarna och han har även börjat säga något som liknar jobba. Oftast låter det som bobba men igår sa han jobba. Det var när vi åkte hem på eftermiddan från vår lekdejt. Då hörde jag att han i baksätet sa: Pappa (paus) jobba.

gulligt =)

Men efter kl. 16.30 idag behöver han inte säga pappa och jobba i samma mening igen förrän den 6 september!




Kommentarer
Emma - mamma till Meja

Då får ni lite tid hemma tillsammans hela familjen nu då medan du söker jobb :) Du lär väl inte hitta något som startar tidigare än augusti?

2010-05-21  /  10:29:16  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Förstår att det känns vemodigt. Allt blir annorlunda. Hoppas att det går bra i jobbsökandet! För mig har självförtroendet gått upp och ner under jobbsökarkarusellen. Känns ju jobbigt att aldrig få komma på intervju. Dock kul att det går bra när man väl fått komma dit :)

2010-05-22  /  13:22:11  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback