Playdate och värme!

2010-05-20 17:52:33 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det är så klibbigt och varmt ute så man orkar knappt vara ute! Men visst är det typiskt oss svenskar att vi klagar så fruktansvärt nu när värmen äntligen kommit?! Fy på mig..... ;)

Vi har haft en jättemysig eftermiddag tillsammans med Mamma Russin och Stina. Var roligt att träffas! Stina är ett riktigt charmtroll =). Vi var både inne och ute och lekte. Typiskt nog glömde jag ta fram kameran och fota något.

När vi kom hem mötte vi Marcus i dörren. Han skulle iväg på en grej på jobbet. Max och jag stannade ute och lekte lite med barnen som var ute men det blev inte så långvarigt för det var så varmt. Det blir som en gryta här på gården. En kokande gryta!

Nu ska jag ställa mig och laga spagetti och köttfärssås. Känner mig inte särskilt inspirerad men vi måste ju äta något!




Kommentarer
Anna

Vilken mysig dag :) Hos oss var det så skönt när jag kom hem med Alexander efter dagis och hundpromenad men Alexander har börjat med att bajsa så fort vi kommer hem i princip så lekstunden blir aldrig långvarig ute innan middagen.

2010-05-20  /  21:30:28  /  http://ambi.blogg.se/
Linda

Fy dig!!!! Klaga inte. Det är ju underbart att det äntligen är lite varmt. Hoppas snart det blir några grader till så shortsen kan åka på ,.) och stranden och badet....

2010-05-20  /  21:55:04  /  http://familyspace.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback