Max dag i ord och bilder

2010-05-07 21:31:54 ,   Max


Idag åkte jag och mamma buss. Det var första gången jag gjorde det. Mamma trodde jag skulle tycka det var jätteroligt men det var inte så märkvärdigt. Roligare att titta på bussen utifrån tycker jag. Mot slutet av färden somnade jag en stund i mammas knä.

Sen gick vi på marknaden... eller ja... mamma gick. Jag hade det så skönt i vagnen. Vi träffade min farbror K, min gammelfarmor och gammelmormor. Och just ja, jag träffade R också. Och henne träffade jag även på eftermiddan idag. Mer om det sen. Jag en t-shirt av några jag känner. De hade hittat en t-shirt som de tyckte passade mig så de köpte den till mig. Det var snällt. Mamma köpte en t-shirt med Bamse på till mig. Helst av allt skulle jag dock velat haft en radiostyrd bil som jag såg. Den var häftig!

Vi gick hem sen. Det blåste massor så jag blev alldeles kall om kinderna. Hemma sov jag. När jag vaknade så åkte vi hem till R där jag fick leka.



Å vad jag tyckte om R´s fina rosa trehjuling. En sån skulle man ha ;) (blink till mamma och pappa).


Eftersom det blåste och var så kallt gick vi in och tittade på deras nya kök. Jag var mest intresserad av R´s spis. Den var fin den! Vi lagade lite mat tillsammans och matade varandra med vatten. Hon försökte även krama mig några gånger men jag var lite avvaktande. Man måste ju spela svårfångad. Lite klappar fick hon av mig i alla fall.




När vi hade varit där i två timmar åkte vi hem. Jag ville inte gå in så jag gungade och sprang sen runt på gården. Min favorit är att springa upp och ner för kullen som vi har. Jag stod där och showade lite för mamma som frös men vi var ändå ute till pappa kom hem. Han hade jobbat hela eftermiddan och sen handlat.

Puh, denna dagen blev man helt slut av! Jag fick äta köttbullar ikväll och sen bada. Det var en bra avslutning på dagen tycker jag. Ja just det, jag pratade med mormor i telefon också. Hon och morfar ska åka till Mallorca imorgon. Jag blev så ledsen när samtalet var slut. Tänk att de ska vara borta i en hel vecka!!

Nu sover jag så gott!

Kram från Max





Kommentarer
Therese F

Å vilken härlig dag Max verkar ha haft :)

2010-05-07  /  21:42:15 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback