Kusinlek

2010-03-27 20:47:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max tyckte det var roligt att träffa sin kusin N idag! Hon är ju storkusinen =). Han tyckte även det var väldigt roligt att träffa mormor, morfar och morbror D.

Jag, Max, mamma och N gick ut på eftermiddan och lekte. Max älskar verkligen snö så för honom gör det nog inget att det går lite segt med våren här där vi bor! Han ville dock smaka en del på snön också.













Kommentarer
Crazyangel [mamma till Milton&gravid i v.36]

Ja det är juett aternativ, men det är så fint när bladen slår ut tycker jag :P

2010-03-27  /  21:11:59  /  http://crazyangel.blogg.se/
Emma

Vad mysigt med kusinlek! =)

Ja, nu är jag frisk. Tack och lov. Pappa var också sjuk, så vi misstänker att mamma tog med sig baciller från jobbet och gav dem till oss, fy tusan för mamma =P

2010-03-27  /  21:41:19  /  http://www.emmasrum.blogspot.com/
Anna

Vilka härliga bilder och så kul med kusinlek :) Alexander har inga kusiner och kommer nog inte få på ett bra tag heller.



Jag har IBS. Visste egentligen att det var det innan jag gick till läkaren men ville kolla så det inte var ngt annat iom att min bror har ulcerös kolit. Var väldigt skönt att få den diagnosen även om det är jobbigt att veta att det förmodligen alltid kommer hänga med. Dock försvann ju alla problem när jag var gravid så kanske försvinner de för alltid längre fram om man har tur :) Ska försöka sluta stressa för då kommer det försvinna men lättare sagt än gjort.

Hoppas du får rätsida på dina problem snart. Är skönt att bara ha en diagnos även om det kanske inte blir bättre av det.

2010-03-28  /  09:00:54  /  http://ambi.blogg.se/
Lixy

Får jag fråga hur länge du bloggat?

2010-03-31  /  19:49:20  /  http://lixy.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback