Ett steg i rätt riktning...

2010-03-03 22:01:11 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag insåg för några veckor sedan att det var längesen jag framkallade kort! Jag är sån att jag inte bara vill ha alla bilder i datorn utan även i fotoalbum (dock inte alla eftersom jag tar ca 200 kort i månaden men ett urval) och nu är inget framkallat sen vi var i Halmstad i juni förra året. Så det är alltså dags! Puh vilket jobb jag har framför mig att välja ut bilder och puh för att det kostar =). Jag har i alla fall tagit ett steg i rätt riktning; gjort en ny mapp på datorn som heter framkallning. Framkallar ni digitala bilder?

Vi har haft en trevlig eftermiddag med fikastund tillsammans med M. Kaka och Te slank lätt ner! Sedan hämtade vi Marcus på jobbet. Han skulle egentligen åkt på spinning så det var därför vi hämtade honom så att han snabbare skulle kunna komma hem och göra sig i ordning inför det men han hade huvudvärk så det blev ingen spinning. Men jag klagar inte på det för var ju skönt att ha honom hemma.

Nu längtar jag efter sommaren. Bjuder på denna somriga bild från 2005 då vi var på Hönö (utanför Göteborg). Tänk när man får smörja sig med solskyddsfaktor.....



Och denna bild från 2006 då jag fyllde 24....




Nu blev det lite nostalgi här på bloggen!




Kommentarer
Patricia

Jag framkalla 300 bilder för några veckor sedan och häromdagen fick jag 100st för 29kr, kanon! Så nu har jag framkallat alla viktiga bilder =) känns jätteskönt. Man vet ju alldrig, datorn kan ju ge sig när man minst anar!

2010-03-04  /  08:02:23  /  http://tricias.blogg.se/
Linda

Jag är jättedålig på att framkalla bilder... skulle behöva ta tag i det där. Det är ju roligt att ha i album också än bara i datorn.



Kram

2010-03-04  /  08:18:18  /  http://www.myangels.se
emma-mamma till meja

Jag framkallar då och då för att sätta in i ett album. Känns mysigt att kunna sitta och pyssla med det och sen att titta i det med Meja när hon blir större :)

2010-03-04  /  09:21:54  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback