Tankar kring lite allt möjligt!

2010-06-23 13:11:15 ,   Allmänt/Vardagsliv
Är så härligt när det är sommarväder ute =).

Jag har precis ätit lunch. Det blev gravad lax med gravlaxsås och färsk potatis. Igår blev det rökt lax med samma tillbehör. Jag laddar verkligen inför midsommar =).

Max somnade för en stund sen och jag ska gå ut på en promenad strax. Mitt huvud och nacken mår bättre av att jag rör mig mycket. Sen när Max vaknar så blir det en cykeltur till svärföräldrarna precis som igår. Får se om Max är mer intresserad av sin pool idag.

De har ringt från där jag ska börja jobba i höst och jag ska dit och hälsa på på måndag. Ska prata schema och lite sånt. Det är skönt att veta ekonomiskt att jag har jobb i höst. Eftersom jag inte har fått beslut angående min a-kassa än så är vi väldigt glada över att Marcus har två jobb och får semesterersättning från det ena nu i juni för annars skulle vi fått leva på Marcus föräldrapenning (som jag verkligen hoppas kommer denna månad). Mina skattepengar som kom för några veckor sen har typ gått åt till mina kiropraktorbehandlingar. Det kostar pengar att inte må bra!

Nej såna tråkigheter orkar jag inte tänka på. Nu ska jag gå ut!




Kommentarer
Malin-mamma till Sam och bebis i magen

Yes han går på dagis för jag är arbetssökande nu. Och sen när bebis kommer får han gå 6h om dagen, det tycker jag är perfekt eftersom man hinner med och han hinner få stimulans med. Men skönt att pappsen är pappaledig och har semester i 4 mån sammanlagt i höst!:)

2010-06-23  /  20:37:02  /  http://malinsmix.blogg.se/
Malin-mamma till Sam och bebis i magen

Yes ett vikariat, superbra var det verkligen!

AH det är verkligen lyx med 6h/dag det är liksom perfekt antal timmar tycker jag.

2010-06-23  /  21:43:59  /  http://malinsmix.blogg.se/
Anna

Usch ja! Det ekonomiska vill man inte tänka så mkt på. Semesterersättningen var väldigt välkommen hos oss med. Tur att Fredrik har ett välbetalt jobb så att vi klarar oss även om jag är arbetssökande.

2010-06-24  /  08:03:49  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback