Min a-kassa

2010-06-21 12:56:20 ,   Allmänt/Vardagsliv
A-kassan irriterar mig!

Jag ringde dem min första arbetslösa dag och frågade vad jag skulle skicka för intyg till dem. De sa då att jag inte behövde skicka något eftersom de kan se försäkringskassans uppgifter (alltså föräldrapenningen). Förra veckan, alltså tre veckor efter att jag anmält mig som arbetslös fick jag ett brev att jag skulle skicka in intyg från försäkringskassan på att jag inte har föräldrapenning längre (hm....kunde inte de se det?) samt ett intyg på att jag inte är ansvarig för att ta hand om Max på dagarna. På blanketten "anmälan om arbetslöshet" fyllde jag i att Marcus är föräldraledig och tar hand om Max. Men nu fick jag ett papper där jag skulle fylla i typ samma sak alltså att Marcus är föräldraledig och dessutom försäkra att han inte har a-kassa. Suck för alla papper!!

Nu har iaf intyget från försäkringskassan kommit och jag fått iväg papprerna och kassakort för de fyra första veckorna som arbetslös. Får se om jag någon gång får några pengar. Blir väl ungefär samtidigt som jag får ett jobb eller nåt i deras takt.

Irriterad? Ja.....




Kommentarer
Caroline

Nej det har inte hänt något speciellt. Var bara less så det blev ett kort blogginlägg haha =) bättre något än inget ;)

2010-06-21  /  14:23:55  /  http://nindo.blogg.se/
Mamma Russin

Åhh så trött man bli på AF och andra myndigheter med för den delen.. :( de äter upp en med alla papper och "onödiga" grejs.. :(



oj, har du varit på en jobb interjuv till? hur gick det på skolan i P? och vart var detta då? hur ska du göra? hihi, nicke nyfiken är jag.. ;;)



KRAM

2010-06-21  /  21:18:07  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback