Livet kan förändras så fort

2010-06-02 22:13:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tänk så fort livet kan förändras. Antar att ni är fler som läst att Bambi fått cancerbesked idag. Som tur är är det mild variant (om man nu kan säga så) som med en operation med största sannolikhet är borta. Men i alla fall.

Tankarna går då till knölen i mitt bröst. Den stör mig. Fast den är utredd två gånger så stör den mig ändå. På min lilla byst är 2,5 cm i diameter knöl ganska mycket. Pratade om den med min läkare på mitt senaste besök hos henne och jag frågade om jag ska undersöka den igen på sjukhuset men det tyckte hon inte var nödvändigt. Ändå stör den och tankarna finns liksom där. Tänk om de skulle upptäcka om några år att den varit farlig hela tiden och att det då inte finns något att göra.

Egentligen skulle jag vilja ta bort den men är rädd för att sövas. Dessutom kommer det bli en grop i bröstet har läkaren sagt. Men jag får fundera vidare....

Men stör det gör den.




Kommentarer
gotteochvi♥

sv; ja, ellerhur?!

2010-06-03  /  06:47:23  /  http://gotteochvi.blogg.se/
Therese

Usch. Cancer är en hemsk sjukdom. Min svärmor dog av cancer för några år sedan. Om läkarna säger att din knöl inte är nåt så måste du ju våga tro på det. Måste vara hemskt att gå och oroa sig. I så falls kulle jag nog hellre operera för att sedan kunna slappna av.



Ja...solsting har de nog fått de små som varken vill va ute eller bada. haha.

Jag hoppas jag får ut Mira idag iaf för vädret är fortfarande lika underbart!

Kram

2010-06-03  /  08:20:04  /  http://mirasmamma.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback