Lite mer soltankar....

2010-06-02 10:32:30 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tack för er respons på inlägget om solskyddsfaktor. Jag har svarat alla i respektive bloggar, förutom svägerskan för dig träffar jag ju IRL (och dessutom har du ju ingen blogg) =). Och tack Lena (som ej angav någon bloggadress) för ditt tips om hur man testar hur vattenfast en solskyddsfaktor är.

Igår var jag och köpte en solhatt åt Max. Han har en keps som används flitigt men häromdan blev han så röd om kinderna när han och Marcus var ute och cyklade. Detta trots att han var insmord med solskyddsfaktor samt hade keps under hjälmen samt var ute på seneftermiddagen. En solhatt skyddar ju mer så fick bli en sådan. Han är så söt i den. Först ville han inte ha den på sig utan hämtade kepsen hela tiden men sedan gick det bra. Den skuggar ju större del av ansiktet, samt öronen och en del av nacken.

UV-dräkt inför sommarens strandbesök köpte vi för några veckor sen. Även om vi kommer få smörja in Max armar och ben flitigt så känns det i alla fall som ett bra alternativ. För det blir svårt att hålla honom i skuggan på stranden.





Kommentarer
Ingela

Söt!



Inte lätt det där med solen...

Simon har ärvt en solhatt av brossan, men han vill inte ha den på sig. Han slänger av sig den gång på gång. Men han kanske vänjer sig.



Idag har vi sol och varmt och simon har premiärbadat i trädgården. :)

2010-06-02  /  12:25:14  /  http://trebarnslandet.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback