Helgen som regnar bort

2010-06-12 19:31:14 ,   Allmänt/Vardagsliv
Usch, detta är verkligen helgen som regnar bort. Tråkigt! Det tillsammans med konstant huvudvärk i 2 dygn gör mig inte särskilt motiverad eller inspirerad. Nu har dock värken lättat lite efter en ipren och alvedon (som inte funkade alls igår men som tur va nu). Regnet öser fortfarande ner men hellre det än ont i huvudet.

Vi har varit iväg på en liten roadtrip på eftermiddan till ett läger för funktionshindrade där Marcus spelade och sjöng. "Jag ringer på fredag" och "Jag vill vara din Margaretha" var populära hits. Men efteråt var det en som saknade att Marcus inte sjungit "Lille katt" så han fick dra ett litet extranummer för den killen =). Det var roligt att komma iväg en stund och det var uppskattat hos dem som lyssnade.

Max hade också kul. Och roligast var nog att hjälpa pappa att plocka ihop. En framtida roddare kanske?!





Hoppas ni har bättre väder!

Nu ska jag svara på era gulliga kommentarer och sen blir det en kväll med film, chips och chokladmousse.




Kommentarer
Anna

Jag tycker det är mysigt med regn :) Vi har varit ute och plaskat i vattenpölar. Jobbigaste är blåsten idag. Kändes som man skulle blåsa bort. Duktig kille Max är som hjälper till :)



Såg förresten en rekryterare skriva om vad denne tyckte var bra svar på sämsta kvalitet och han/hon sa att alla dåliga sidor är ok bara man är medveten om dem och man påvisar att man jobbar med att förbättra dem. Tyckte det var bra att veta för det är ju sant. Alla är människor och alla har bra och dåliga kvaliteter.

Det låter ju som att jobbet är en bra ingång tycker jag :) Jag skulle ju helst vilja jobba på molekylärbiologiskt lab men tror att jag kommer att få arbeta mig dit. Dessutom kommer jag förmodligen att få börja med något riktigt kasst jobb i början. Hoppas bara att jag kan få det där kassa lab-jobbet någon gång ;)



Vad kul att du skriit böcker förresten. Vill du ge ut så småningom eller är det mest för att du gillar att skriva...? Tycker sådant är spännande. Jag har träffat tre människor under senaste året med författardrömmar nämligen :)



2010-06-12  /  22:00:03  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback