Badkille?!

2010-06-22 22:28:54 ,   Max
Idag tog vi fram Max pool i Marcus föräldrars trädgård. Max älskade att bada i den förra sommaren och vi trodde han skulle göra nu med för han älskar att bada i balja, badkar och badhuset. Men tji fick vi. Han ville inte gå i den och grät när vi ställde honom i den (vattnet var ljummet, ej för varmt eller för kallt). Han lutade sig mest över och lekte med leksakerna i den. Marcus fick honom att sitta i den efter en stund men så fort Marcus gick därifrån ville Max upp.

Vi fick i alla fall prova hans badkläder. Han ser ut som en liten surfare =).





Kommentarer
Emmie ♥

Oj då! Det ser i alla fall väldigt härligt ut.

Vi har tänkt investera i en liten pool till nästa sommar när vi har en trädgård att ställa den i. ♥

2010-06-22  /  22:52:36  /  http://emmieliving.blogg.se/
Anna

Hihi, det ger sig nog. De får ju för sig massa de små. Alexander har två dagar i rad gråtit när han ska duscha på kvällen. Han brukar älska det men har väl inte varit på humör. Lagt sig och sett ut som att han ska dö av förtvivlan.



Jobbcoach på arbetsförmedlingen kommer jag inte vilja ha. Fick inte ett jättebra intryck av deras kunskap eller entusiasm. Samtidigt så kanske jobbcoacherna är bättre. Blir nog på annat håll så jag hoppas de inte drivs för mycket av extrapengarna då. Men, kan ju alltid tacka nej om jag inte tycker att det är bra så :) Samtidigt vill jag ha ett jobb oavsett vad det är just nu känner jag (vissa krav på att det inte är städjobb etc såklart :))

2010-06-23  /  06:57:46  /  http://ambi.blogg.se/
Malin-mamma till Sam och bebis i magen

Yes han är chef för sportweb!

2010-06-23  /  12:10:33  /  http://malinsmix.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback