Hemma igen

2010-07-10 22:06:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Hej på er!

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Halmstad. Det har varit härligt! Sol, bad, shopping och gemenskap. Vi har varit iväg med Marcus föräldrar, bror och syster med familj. Bott i ett hus vid stranden som Marcus föräldrar brukar hyra en vecka varje sommar och denna gång var det sjätte gången jag var med.

Vi brukar ha riktig tur med vädret när vi är där men detta år har det varit lite fram och tillbaks men vi har ändå kunnat sola och bada en del.

Det är underbart att vara på semester men samtidigt lite skönt att komma hem också. Fast jag hade inte haft något emot att vara kvar några dagar till. Allt är så enkelt när man är iväg. Man glömmer vardagen.... och även att röra på sig. Shit vad vi har ätit denna vecka. Jag vågar inte ställa mig på vågen =).

Jag är trött nu efter nästan 40 mil i bil idag, 30-gradig värme (tackar den som uppfann AC), åksjuketabletter i kroppen samt mensvärk. Blir nog läggdags snart för mig =).

Det är i alla fall roligt att vara tillbaks till er här! Och vet ni vad, jag har shoppat i Ullared också... hi hi.... Mer info kommer.

Godnatt i värmen!









Kommentarer
Emma - mamma till Meja

Skönt att ni haft en bra semester!



Gullig du är som funderat på om lillebror kommit :) Han verkar ju dock ligga bra där han ligger precis som sin storasyster. Helt underbart att veta att han kommer på torsdag :D

2010-07-11  /  10:16:22  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Välkommen hem! :) Vad kul att ni hade det bra på västkusten.



Jag brukar inte äta mer på semesterna, har inte riktigt förstått det där, hihi. Alla andra pratar om semesterkilon som ska bort :) Personligen rör jag mig mer när jag reser bort. Känns som jag är i rörelse hela dagarna hemma men det är möjligt att vara mer aktiv ändå :) Jag har svårt att sitta still, på gott och ont.



Hur fungerar det att åka med Max så långt på dagtid? Vi har åkt natt när vi åkt långt med Alexander för att det känns mission impossible (iaf utan skrik). Hoppas ni får en trevlig söndag oavsett om ni väljer kalas eller att vara hemma! :)

2010-07-11  /  12:02:39  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback