Skrämmande

2010-02-02 16:39:32 ,   Blogg
Det är konstigt att var utan internet hemma. Det är liksom lite tomt. Lite ensamt. Är ju skrämmande att det ska behöva kännas så. Att man är så beroende av att interagera genom en dator.

Vet ni dock vad som är oväntat. Något som slagit mig med häpnad. Något som jag absolut inte väntade mig. Det är att det är skönt. Allt känns så lugnt. Finns inte lika många måsten eller behov.

Har nog inte reflekterat så mycket över det förut att det faktiskt är en stress detta med internet. All information finns så lättillgängligt. Nästan skönare att ha det så här en bit bort (är hos mina föräldrar nu). Är inte lika lättillgängligt då.

Och vet ni jag överlever utan att veta vad modebloggarna har på sig idag, hur småbarnsföräldrarna sovit under natten, om det kommit fötts några bloggbebisar. Jag överlever också utan att delge mycket av det jag gör till mellan 90 och 120 människor varje dag. Men nog går jag och tänker på er och funderar på vad jag ska skriva här....

Är skönt med en internetfri zon hemma ett tag till faktiskt! Shit så mycket jag hinner med... hi hi =) Men det ska bli skönt när det kommer tillbaks!





Kommentarer
Linda

Visst är det skrämmande vad man är beroende av internet. Kan tänka mig att du får mycket gjort nu.



Ha det bra!

Kram

2010-02-02  /  19:44:46  /  http://www.myangels.se
Katja

Haha kan tänka mig att man får mycket tid till annat men samtidigt är det skönt att ha tillgång till nätet och få skriva av sig lite :)

2010-02-02  /  22:45:08  /  http://www.lillagrodden.wordpress.com
Jenny

Håller med dig, helt galet att man ska vara så jäkla beroende av internet. Men som du säger, när man väl är utan är det faktiskt väldigt skönt!!

2010-02-04  /  08:46:58  /  http://www.barnlangtan.se/
Anna

Jag är tokberoende av internet så håller med dig om att det är skrämmande. Vi håller på att införa en tid då datorerna ska vara avstängda härhemma men det är svårt att få till det. Kan tänka mig att man får massa tid över utan internet men samtidigt är det så skönt att skriva av sig.

2010-02-06  /  08:57:22  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback