Vårt 2010

2010-12-31 13:00:00 ,   Allmänt/Vardagsliv

Ja eftersom året nu är slut så är det dags att summera det! Här och här finns summeringen av vårt 2008, och här vårt 2009.



2010 ur min synvinkel

Max var 1 år och 3 månader när året började och 2 år och 3 månader när året slutade. Under våren var han och jag hemma tillsammans och under sommaren var Marcus pappaledig. Det stora för Max i år har varit att han började på förskolan i slutet av augusti. Han trivs så bra med sin kompisar och "fröknar" och utvecklas hela tiden. Under hösten har hans tal rent ut sagt exploderat och han pratar nu för fullt, även om orden i meningarna kommer i lite fel ordning ibland och vi inte förstår allt han säger, men han är väldigt envis och vill göra sig förstådd så upprepar mer än gärna tills vi förstått. Han har utvecklats till en energirik liten kille som har mycket spring i benen och älskar när det händer saker. Samtidigt så kan han verligen koppla av genom att sitta och gosa, läsa böcker eller titta på film. Hans favoriter är hans mormor, morfar, farmor och farfar. Han älskar att leka med dem!




  Max januari 2010




Max december 2010


Jag hade en ganska tuff vår med mycket huvudvärk, nack- och ryggont. Efter att ha börjat hos kiropraktor i juni samt att verkligen tagit tag i mina stressproblem så har jag blivit mycket bättre. Sen jag började träna på gym i november har jag knappt haft huvudvärk alls och känt mig mycket piggare. Det största och mest positiva under året för mig har ju dock varit att jag fick ett jobb. Fritidspedagog var inte riktigt det jag tänkt mig att bli men har verkligen trivts som det och träffat många härliga barn och kollegor. Tyvärr slutade ju året med att mitt vikariat var slut och jag slutade på jobbet men det har gett mig många kontakter och erfarenheter som ju gav mig en tillsvidaretjänst på förskola som börjar 2011 (på måndag närmare bestämt). Förskollärare har heller inte direkt varit min plan men det känns rätt för tillfället!




Sommaren bjöd på vackert väder till en början och vi var på en härlig semester till Halmstad. I slutet av sommaren gifte sig nära vänner till oss och vi fick vara med och dela deras dag! Hösten har bestått av att pussla ihop vardagslivet då vi båda jobbat och Max varit på förskolan. Vi har vantrivts ganska mycket i vår lägenhet det sista året och haft mycket bekymmer för var vi ska ta vägen i framtiden. Vi har sagt i flera år att min morbror och hans familjs hus vore så perfekt att bo i och skojat med dem om att vi köper det när de säljer. Inte trodde vi att detta skulle bli verklighet men det blev det då kontraktet skrevs 29 oktober, och nu är det snart dags att börja packa inför flytten.

Hus och tillsvidarejobb. Nu är vi verkligen vuxna och det känns som att vår framtid börjar på riktigt nu.



Max i Halmstad




Marcus och jag på bröllop




Huset vi ska flytta in i


Nytt jobb, nytt boende och en massa nya härliga stunder med de jag tycker om är det som väntar 2011.





Kommentarer
Emma - mamma till Meja och Alvin

Gott nytt år till er!!!

2010-12-31  /  14:48:18  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Gott nytt år! Hoppas ni får en mysig kväll!

2010-12-31  /  17:54:34  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/
Anna

När man summerar upp sitt år så inser man hur mycket som hänt :) Blir stora förändringar för er under 2011 :)

2011-01-02  /  10:13:00  /  http://ambi.blogg.se/
Patricia

Vilket härligt hus! Gud vad kul! Gott nytt och god fortsättning på er! :)

2011-01-02  /  17:59:46  /  http://smokingcankill.blogg.se/
Linnea Granström- Ebbas Mamma

Har också skaffat nytt jobb och hus 2010 :)

Huset ser jätte mysigt ut!

2011-01-04  /  21:14:32  /  http://linneagranstrom.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback