Julveckan

2010-12-20 09:40:33 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ja då går vi in i julveckan. Helt sjukt att tänka att det är julafton på fredag! Detta år är jag ganska befriad från julstress än så länge. Detta trots att julklapparna inte är färdigköpta och en del annat inte är fixat. Men vi har sänkt kraven i år. Någon rejäl julstädning blir det inte heller. Hittar ingen motivation till det eftersom vi på nyårsdagen ska börja packa lite smått inför flytt.

Nu är det snart dags att åka till jobbet och jag är SÅ opeppad. Vet inte om det beror på att det snart är jul eller att jag bara har några arbetsdagar kvar tills jag slutar på jobbet. Känns svårt att lägga ner energi på något man ändå inte kommer ha kvar. Men jag hoppas det känns bättre när jag kommer dit idag.

Jag jobbar mån-ons denna vecka så är ledig dagen före julafton. Marcus jobbar den dagen men han blir ledig i mellandagarna vilket jag inte är.

Hoppas ni får en mysig dag!




Kommentarer
Anna

Ja, tänk att det bara är 4 dagar kvar. De dagarna går nog ändå ganska fort (hoppas jag) men det är en kort jul detta året. Hoppas du får det bra på jobbet!!

2010-12-20  /  11:11:08  /  http://annasunderbara.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback