Lite mysigt är det allt

2010-08-29 16:57:55 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag gillar hösten. Jag har alltid gjort det. Tycker det är mysigt att sitta inomhus och få mysa med tända ljus. Igår när jag tände lampan vi har i sovrumsfönstret så tänkte jag på hur härligt det är med mörka kvällar igen.

Är jag den enda som känner så här eller kan nån hålla med lite grann i alla fall? =)

Idag har vi ätit mat hos Marcus föräldrar. En smaskig gryta. Mer höst kan det väl inte bli. Nu är Marcus och Max ute i skogen och letar svamp och jag har betalat räkningarna och blivit lycklig över att det blev lite mer än vanligt kvar på kontot i och med att jag nu har en riktig inkomst. Känns härligt!

Förresten, ni som är lite kamerakunniga. Finns det nån bra inställning för att få en bättre bild på en lampa än bilden nedan? Den tog jag utan blixt för jag ville att det skulle synas att lampan är tänd vilket det knappt gör om jag tar med blixt. Men jag gillar inte att man knappt ser lampan utan bara ett ljussken. Finns det inget mellanting? Tips tack! Jag är ju nybörjare!





(Vi har sängen precis vid fönstret så det är därför det är en klockradio på fönsterbrädan)




Kommentarer
Therese

Åhh tack snälla. Köpte den igår på Vila. Den var nersänkt från 350kr till 199. Jag kunde såklart inte låt bli:)

2010-08-29  /  17:18:10  /  http://mirasmamma.blogg.se/
Therese

Jag håller absolut med dej angående ytterkläder. Jag brukar handla sånt på ullared:) Men finns det bara vattentäta skalbyxor på polarn... ja då får det bli det. Annars struntar jag fullständigt i märke. Det är verkligen en djungel! Dyrt är ju inte alltid bäst.

2010-08-29  /  17:40:44  /  http://mirasmamma.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback