Höst

2010-08-30 21:58:52 ,   Allmänt/Vardagsliv
Snacka om att hösten kom över en natt. Det var ju svinkallt imorse!!

Efter jobbet åkte jag och shoppade ett fleeceset och en jacka till Max. Blev dock för stor storlek på jackan (98). Den såg ut som en kappa på Max så måste åka och byta den imorn. Jag tittade även efter höstjacka till mig men flera affärer hade inte fått in några ännu, bl a HM. Jag som sett en jacka på deras hemsida som jag ville prova.

Har gått bra för Max på dagis idag med. Han var där 9-14 utan problem. Han både åt och sov bra. Så imorn blir det likadant. Skön inskolning för Marcus som får vara hemma på dagarna när Max är på dagis =). Tur för mig eftersom han städade idag. Tänk om vi hade det så här jämt?!

Men oj vad jag har saknat Max idag. Vi har ju knappt hunnit träffats något. Jag kom hem vid 19 från shoppingturen och vid 20 la sig Max. Blir konstigt denna vecka eftersom han börjar dagis vid 9 och jag är ledig en del förmiddagar. Han är istället hemma när jag jobbar. Men det är ju bara en vecka.

Hoppas ni haft en bra dag! Jag har precis duschat och längtar efter att gå och lägga mig men är hungrig så måste äta nåt först.



Min prins på hans farfars pensionsfest förra helgen




Kommentarer
Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Vad kul !! Vi kikade faktiskt också på en nikon d90 men vi har redan en väldigt bra videokamera så det kändes lite onödigt. Men hade ju vart smidigt att ha allt på samma ställe lixom :)

2010-08-30  /  22:36:34  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans
Ingela

Ja, nu är det verkligen höst!!



Riktigt kyligt...får nog införskaffa de där innetofflorna snart. :) Idag har jag gått med dubbla sockor, men det har inte hjälpt.

2010-08-30  /  22:41:41  /  http://trebarnslandet.se/
linda

åh vad fin han är. han ser så stolt ut ;.)

kram

2010-08-31  /  20:22:51  /  http://familyspace.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback