Första inskolningsdagen

2010-08-24 14:05:48 ,   Allmänt/Vardagsliv
Det blev jag som fick följa med Max till förskolan idag. Marcus är så förkyld och slut att det inte var att tänka på att han skulle följa med till förskolan. Det var mysigt att få vara med Max även om jag tycker det är tråkigt att behöva vara hemma från jobbet. Kommer vara det imorn också. Skulle det inte vara för inskolningen skulle ju Max kunna vara hos någon annan medan jag jobbade men självklart så är det Marcus eller jag som ska göra inskolningen.

Men i alla fall, tillbaks till det jag skulle skriva om: första inskolningsdagen. Det gick så bra! Max lekte, lekte och lekte! Både inne och ute. Han var dock inte intresserad av att sova. Han var inte ledsen men ville inte ligga still. Så vi gav upp det och han fick leka en stund istället och sen åkte vi hem han och jag. Egentligen skulle vi ha varit där till 15 idag. Han somnade direkt när han kom hem.

Imorgon ska vi dit vid 9 igen och sen ska jag åka ifrån innan maten så att han ska prova på att äta och sova där utan mig. Får hoppas det går bra och gör det inte det så ringer de ju.

Han går på en avdelning för 2-3-åringar och jag tyckte det var väldigt lugn och skön stämning där och tror att Max kommer att stormtrivas =).

Nu är jag grymt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på!




Kommentarer
Anja

sv; nej faktiskt inte! Min syster gifte sig i sommar och då passade jag på att göra en riktig uppsättning, önskar att man hade råd att göra det oftare! :)

2010-08-24  /  15:11:41  /  http://wezza.webblogg.se/
Emma - mamma till Meja och Alvin

Kul att det gick så bra :) Önskar att Meja också gick på 2-3 års avdelningen på sin förskola...

2010-08-24  /  19:46:29  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Russin

så fint att det gick bra för maxen på dagis..:) tråkigt att mannen din är sjuk, krya på han och ha det fint du med.. kramkram

2010-08-24  /  21:46:13  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback